Follow Viruspadu

Friday, February 27, 2009

semalam guwe MC dong ah

semalam adalah MC, entah kenapa badan rasa tak sedappppppppp jer

so saya ckp kat en.laloque, boleh tak saya cuti or MC jer, en.laloque pun ok jer la, bukan dia yang luluskan cuti saya har har har, saje gatai nak tanya jugak, nak manja2 la konon :p

bila badan dah rasa lain mcm, muntah2 teruk la balik, ayok betul la, siap luka2 tekak lagi... ngeriiiiiiiiii... seb baik semalam cuma makan nasi putih ngan telur goreng jer, so tak la terasa perit sgt bila muntah balik

en.laloque kena balik masa lunch hour sbb kena hantar bini gi klinik :p


ini kat klinik dr. sukhilmi,


doktor kata, saya dah makin bulattt hikhikhik, awwww doktor ni sgt jujur la, cuba ckp ai semakin berseri ke kan, sejukkkkkkkkk perut ai hahahaha... ~ kes taknak mengaku diri dah bulat mcm bola :p

doktor macam biasa la nak bg enjet, acik taknak la enjet2, bg ubat sudahhh la... bukan takut enjet tau, tp rasa tak selesa lepas tu, nak duduk berdiri baring serba tak kena jeeerrr... (alasan)

"mungkin salah makan kot doktor, sbb tu la saya muntah2 balik ni"
"haaa ni makan lempeng byk ni"

wakakakaka doktor buat lawak ok... syyyhhhhhhhhh... doktor ni, suka sakat orang tauuu, malu aiiiii...

:p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

jage kesihatan sis...alaa...makin bulat tu kire makin bseri laa..

yuyee cap limau said... [Reply to Comments]

akak VP..bes la bc blog akak..nti jengah2 la blog kte ek..kak cne kn nk bg TAG kt org lain??xpndaila

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

wakakakak pecah rahsiaa makan lempeng bykkk!! huhuhuhu

rillys said... [Reply to Comments]

meh sini acik nak puji..makin berseri tau u..hehe

Fao said... [Reply to Comments]

zaimah, baby pun ada defense mechanism tau, kalau dia tak kenan satu satu food tu, dia reject. tulah you start muntah balik. jaga makan elok elok. jangan makan benda yg you tak biasa makan masa tak pregnant...get well soon ye?

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

take care ok vp..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^