Follow Viruspadu

Saturday, February 21, 2009

semoga cepat sembuh

sedih betul bila dgr berita baby masuk wad or spital ni la... sedih!

malam tadi la, lepas weols balik dari tgk upin dan ipin tu, balik rumah, lepak2 landing2 semua kan, tiba2 en.laloque dapat call dari besfren dia...

masa depa borak tu saya terdengar2 la pasal spital la wad la operate la, masa tu pun saya dah tertanya2, apa kes la agaknya tu, tak sabar nak tunggu en.laloque habis cakap, tak sabar nak kepochi2 tanya hahahahaha... very the... tauuuu

letak2 jer phone, sederap saya tanya soklan, bzbodiiii awwwwwwwwww
"nape pa? sape pa?"
"anak doel yang bongsu tu, esok pagi kena operate kat KPJ"
"la ye ke, nape pa, sakit ape?"
"hernia, mcm arwah alesha dulu pun ada hernia kan"
"ermmm oooooooo" ~ sedih pulak bila teringatkan arwah
"esok pagi kita hantar ana, kita gi lawat terus"
"ok ok"

dan pagi tadi bangun, tgk2 en.laloque sibuk dok mengadap laptop, uish bz nau laki den ni tau, byk sgt kojo bawak balik ko? siap2 terus hantar sepet


kebetulan jugak anak kawan en.laloque tu masuk KPJ somban ni ha, tempat sepet praktikal kan, so sekali jalan jer la, masuk sekali ngan sepet jer,


en.laloque muka mcm nak tido jer...


ini la abang doel dan baby dia, alahai sedih nya, kecik2 dah kena operate2 tau!

masa weols sampai tu, baby ni betul2 nak masuk OT dah, sempat borak 5 minit, nurse pun dah tunggu jer depan pintu

lepas abg doel n baby masuk bilik OT, weols lepak2 tunggu kat luar dulu, dalam 10 minit mcm tu, dia keluar balik, yelah dia tak boleh la tunggu kat dalam tu kan, so mcm biasa la, lepas tu weols borak borak borak tanya mcm mana semua kan, sementara tu, kat sebelah ada satu keluarga sedang teresak2 menangis sedang membaca yassin, terasa insaffff benar

semoga baby cepat semboh, nanti untie datang melawat lagi yer sayang

:(

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

oh..patien yg sblh andak tu name dia dato muha...cian oh dia..time kite anta ubat kat dia kan..dada dia dah naek2..cam sesak napas...seriauuu..
pastu tengok anak2 cucu sedare mare dia sedih nanges...cian gile...

nurse kat situ pon cakap susah nak rawat sebab dalam badan dato muha tu byk dah rosak....hish....scaryyy

My Blog said... [Reply to Comments]

waduh sedih aar .. cian baby tu kan.....

iza iziana hasan said... [Reply to Comments]

cian baby tu =)

luvmum said... [Reply to Comments]

salam vp tumpang tanya..abg doel tu org pd ker..saper ek nama dia.muka mcm kenal jer..huhuhu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

aduh.. terharu rasanya.. betul la vp.. sedih tau bila tgk baby2 ni kena operate ke..masuk wad ke..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

aduhh..sebak N ble tgk baby y saket2 ni...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^