Follow Viruspadu

Wednesday, February 18, 2009

senyum2 sengeh2

eleh dulu korang minat lagu ni kan kan kan... hakhakhakhak jgn tipu2, saya nampak mata dah berkaca dah tu :p

4U2C - Fiona -
sambil nyanyi, sambil menari seret2 kaki mcm tu hahahaha

lawak giler kalau igt sekarang kan wakakaka adoilaaaaa, lawak gelakkan peel sendiri sebenarnya :p

saya ingat, rasanya lagu ni femes masa saya form 1 ke 2 mcm tu, eh ke masa darjah 6 ek, lupa sudah! siap pilih sape lg ensem buat pakwe, konon la hahahaha

pastu muncul lak KRU kan, haaaaaaaaaaaa dulu minat bagai nak mati KRU ni tau, sampai masuk club dia segala bagai la... saya dari dulu nak buat satu entry khas "saya dan kru" tp nanti2 la ye, sbb banyak sgt kenangan manis saya ngan KRU ni tau :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

_ciK ja_ said... [Reply to Comments]

mase 4U2C kuar umur cikja baru 7 or 6 tahun.. hehehe..

Anonymous. said... [Reply to Comments]

Kalau tak silap, lagu Fiona ni di tujukan khas untuk kawan saya ... dia mmg cun melecun tak hengat punya ... and she was my classmate huhu ;)

Mya said... [Reply to Comments]

yer yer. sy salah sorang la tu. sy minat adik. hensemm.. hikss..

Mommy Lyna said... [Reply to Comments]

skg kalo VC2 cenggini kuar tv sekali sekala, rasa nak gelak kuat2.

hehehe.

mrs e said... [Reply to Comments]

wahhh...vp..

rupenye dulu 'hantu' KRU gak ek..

naja pun sama..kihkihkih

masuk fanclub, siap p konsert dia lg wpun masa tu PMR dah dekat..

tp bile pikir2 balik skrg ni, kelakar gilos..

heheh

~ gyena~ said... [Reply to Comments]

hey shis, lagu ni rasanya masa gyena kecik lg kot..tp memang best masa zaman dulu la..skrg ni kalo nk dgr lagu ni dimainkan semula pun susah..neway salam kenaal..actually gyena silence reader blog ni je..tp nk jugakla kenalkan diri..ekekek

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

hik3...

sgt minat n layan lagu ni dulu...

Fionaa..ooo ...oooo er x hengat da

HAHA~

nanti wat entry tuh eyh.

x sabr da ni

vagg. said... [Reply to Comments]

VP??????????????????KRU??????????
wakakakaakka saya pun ada kenangan gak ahahaha
bagai nak gila minat KRU dlu YA ALLAH x sanggup nak ingat hahahahaha

empunya diri said... [Reply to Comments]

betui2...
lagu ni lu memang best...
dulu best sebap lagu dia best&sedap..
n0w best sebap rasa macam lawak ja...&mampu wat kita tingat zaman dulu2...
hahahahahahahaha(gelak besaq)

ai said... [Reply to Comments]

Ekekekekeke..
terkonang-konang zaman romajo den! lalalalalalaa...

laloque said... [Reply to Comments]

fiona...
tercipta la irama cinta ini
hanya lah untuk mu...

bawa la ku ke dalam hati mu...
fiona gadis ku...

la la la la la la....

P/s: igt lg lirik oooo.... tp gua tetap minat search... igt x mama kita gi konsert reunion search kat stadium merdeka... hahahahaha

ryani said... [Reply to Comments]

waahhhhh!! x tahan dgr lagu fiona ni..dulu minat gile 4U2C..sy minat diorg sgt2...KRU x minat sgt..siap pi promotion 4U2C kat Kota Bharu..masa tu form 2..gile babas la...esoknye kena jemur tgh panas dgn cekgu disiplin...maklumla skolah agama...hukhuk =P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^