Follow Viruspadu

Saturday, February 28, 2009

servis kereta setelah berbulan2

kembara tu sepatutnya weols servis bulan seblas tahun lepas lagi, tp disebabkan saya yang bawak kembara tu, pulak tu tompek kojo dokek yo! nak capai 5ribu Km punya la slowmotion nya, masuk feb 09 ni baru la capai, tu pun seb baik perasan

so lepas hantar sepet keje, weols terus ke pusat servis perodua, tp weols takde booking, kena la tunggu lama sikit, kalau booking dijamin tunggu tak sampai sejam, sebab servis perodua kat sini ada "3S" gitu, bagusssssssss harga sekali servis pun sgt berpatutan :p

sementara menunggu kembara di servis, kedai makan belambak kek tepi2 ni, ha sapedek la dulu, nisa belum mandi lagi ni, main angkut dia masuk kete je pagi td

hush sape la makan nasik lemak punya sepah tu, :p saya share ngan nisa makan nasi lemak

cheh cheh cheh pandangan tajam menusuk kalbu la konon wakakakaka


sementara weols menanti2, kembara diservis

nisa siap keluarkan mekap dari beg pink dia, mekap ni mcm biasalah dia kidnap dari meja solek mamanya, masuk dalam beg pink dia hiks, pastu buat kelas mekap pulak... saya layannnnnnnn kan jer



"mama metap metappp... antekkkkkkkkkkkk"

yolah tu, cantik la sgt konon dia mekapkan mama dia tu

sempat jugak dia keluarkan cermin mata dia, ngan rantai mama yang dikidnap jugak masuk dalam beg pink nya, adoilaaaaaaaaaaaa.... abis jahanammmm barang2 guwe wakakaka


ala2 model la konon!




takde la lama nau weols menunggu, weols sampai sana beh kurang jam 8.45 gitu kot, tepat kul 10 dah setel

jom pulang jom, cica nak mandi kolammm...

~ hari ni hari last sepet praktikel, dan hari ni jugak dia akan pulang ke cheras, ohhhhhhhhh nisa pasti akan rindukan maksunya...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

nenekrock said... [Reply to Comments]

alahaiii comelnya nicaaa pandai bergaya sungguh la hehehehhe ^ ^

rosmona said... [Reply to Comments]

sgt chumeell bangat nisa pakai sunglasses tuh..kalo buat cover magazine pon santeek..mmg die punya bakat terpendam mamamya suke bergambar..

krelyana said... [Reply to Comments]

comeyyyy sgt nisa..ngan cemin mata atas kepalanya itu..geramnye!!

Lenny said... [Reply to Comments]

comelnyer cica niiiiii....... bijak plak tuhhhh.... gewammmm lah untie kat dier..!!

ziraniza said... [Reply to Comments]

alahai cica hehe
geramnyerr sy tgk nisa nih....
cumelll dah tu terer btl pakai mekap sy y dh besor pnjg nih pon xreti agi kak hehe

edrina said... [Reply to Comments]

amboi nisa gayak model..cantik tu..ada bakat..ekekeke..pandai nisa bergaya..tengok mama la kan ekekeke

bOnda said... [Reply to Comments]

nica, aunty nak pinjam spek bleh =)

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

perghhhhhh comellnyerrr cicaaaa neh.....weeewwwitttt!!!....

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai pandai nya nisa posing ala2 model gitu

shafeyqa said... [Reply to Comments]

serious comel







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^