Follow Viruspadu

Wednesday, February 18, 2009

Sungguh BIRUUUU

Maaf lama tak update :p

saya tak merajuk la uols, takde apa2, cuma lately amat membz kat opis, meeting meeting meeting meeting :p , dengan paperwork menimbum yang pending tu kan, almaklumlah saya MC berapa lama itu hari tu kan huhuhuhuhu

sori sgt buat yang click2 tp saya tak update :(

terima kasih juga buat yang risaukan saya :D terharu ai tauuuu

saya hari ni :p lalalalalalalala biru youuuuu!!!


miss u 2!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

shalyafzan said... [Reply to Comments]

yeah.....akhirnye...
baru lps tanye ceera psl vp...
hehehehe....

nestumrasberi said... [Reply to Comments]

tu la klik2 non ado klik2 non ado. Frust gak.

vp, nmpk ceria nmpk sweettttt.

LizHairi said... [Reply to Comments]

vp is back. vp is back !!yey yey...

norainiammran said... [Reply to Comments]

gambar vp yang ini, nampak macam nisa pun ada jugak.. laaaaa...memang laa kan dah nama pun mama an-nisa.. heheh

laloque said... [Reply to Comments]

ai pun pakai biru gak rini... huhuhuhuhu

bOnda said... [Reply to Comments]

en.lalOque pun enteprem gak tu pakai biru..ai serba kunen arini (nak gak..cisss!!)hehehe..

rillys said... [Reply to Comments]

ada jugak akhirnya :D

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahhhhhhhhhhhhhhhhh!!! i missssss U!!!...hihihi..miss u like crazyy

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

miss u sis vp....

KV said... [Reply to Comments]

dah tak mabuk ek? Pasni leh update byk2 k.

nestumrasberi said... [Reply to Comments]

kalo vp + laloque serba biru. bonda serba kunin. ai pulak serba pinky arini..( yeahhh nak enteprem gak)

MEZ said... [Reply to Comments]

macam ader maksud yg tersirat jer...kalo betul...tahniah yer VP, laloquee & nicaaaaa...alhamdullilah...smoga semuanyer berjalan lancar....

eimma"s said... [Reply to Comments]

salam perkenalan







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^