Follow Viruspadu

Wednesday, February 25, 2009

tak sabar nak menerai

bagus atam! ko belikan omak/abah water heater nih, andak pulak tak sabar nak menerai nih haaaa lalalalala

minggu ni andak balik yo!


sedih pulak bila baca blog korang kata abah masih lagi sakit tauuuu

korang yang dekat tu tgk2 kan abah/mak yer, kalau abah mengaduh sakit lagi, call andak, andak bawakkan GL nanti, ini la untung keje gomen kan, kalau mak abah masuk spital kerajaan, masuk wad, boleh masukkan terus ke 1st class kan, atlis makpak kita selesa la sikit...

abah pun jangan buat keje berat2 sangat yer, mak pesan kat abah tau, oh yer, mak abah saya baca blog weols adik beradik tauuu kelassssssssss gitu :D kan mak kannnnnnnnnnn

kiss dari andak di rantau orang :D ewahhh... mcm la jauh nau :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh gitu ke.. mudah2an mak dan abah vp sihat ya

SiS-lin said... [Reply to Comments]

wah adik beradik VP semua ada blog eh..mmg klass gitu...semuga org tua VP sihat selalu...

bOnda said... [Reply to Comments]

manyak sedey OO kalO Orang tua kita sakit..
masa kita kecits dulu depa sanggup jaga kita dengan penuh kaseh sayang..bila tiba turn kita untuk jaga mereka? takmO sambung..cukuplah mOga kita dapat jaga mereka sebagaimana mereka jaga kita waktu kita kecil dulu..
takmO emO lelebey..peaceee =)

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

semoga bapak cpt sihat ya pak!

**ehh..bile mase lak jd pak aku ni...ala tumpang la yo!pak kite da arwah!

eeeeeeezaty said... [Reply to Comments]

kak vp, boleh tlg ajar cmne nak letak picture bg jd besar cmni kat blgospot, sbb selalunya saya try x jadi tau wlpn dah letak large.

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

smoga abah kak vp cepat sembuh...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^