Follow Viruspadu

Saturday, March 21, 2009

akhirnya guwe sudah tahu :D

plan nak gi klinik hari khamis tak menjadi sbb doktor takde, dia outstation, so adalah sgt kejam untuk mintak en.laloque keje separuh hari lg hari jumaat pulak, so nak tak nak hari sabtu ajer la baru jumpa doktor

memang plan kali ni, nak scan jantina baby, nak cek2 la apo kono ngan acik ni kan

"what up" hihihih... en.laloque ni orang tgh betuikan tudung, masa ni la dia nak snap gambo, kan acik dah x vogue, mencik tauuuu

masa ni tgh tunggu turn, lepak2 kat meja ni, sambil layan dam ngan majalah baby ngan nisa

seb baik sabtu doktor ada, kalau x kena pospon lg minggu depan :D, sbnrnya perut bapakla lapar masa ni... huhuhuh tabarrrrrrr tabarrrrrrrrrrr bak kata nisa


saya dah sakit montot duduk kerusi keras tu, suh en.laloque pulak take over melayan anaknya :D


dup dap dap dup dap... erm pink ke blue ni...



"zaimah nampak ni, ini belakang dia, tulang dia, kepala dia kat sini"
"........." ~ tak tahu nak tgk mcm mana hahahaha... konpius la
"ok ... jantina baby zaimah ni ni nampak ni"
"................." ~ hahahaah siyes tak tahu nak tgk kat mana
"niiiiiiiii.... ... ... ... ... ... ... ... ... ..."

jeng jeng jeng

saje kasik saspen, ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

~selamat melayan AF buat peminat AF

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

@_da said... [Reply to Comments]

suspennya Vp blue ke pink nih.... sy pun next week check up maybe doc nak bg tgk jantina,... tu pun kalau nampak la.. take vare yerr..

ienaadifisa said... [Reply to Comments]

my guess boy akak vp..
hehe//

krelyana said... [Reply to Comments]

owwhh akak..sgt laa berdebar2..yana yg dok baca pon rasa dup dap..isk...x sabar nak tau..

miss qila said... [Reply to Comments]

da ltk banner vp kt blog! hihi.. anyway, nk teke jugak laa.. rsenye boy kot.. sbb tjuk post tu mcm epy smcam jer.. hihi..(:

Sikelu said... [Reply to Comments]

seseronok dulu atau lebih seronok dari dulu.. ? haa haa psiko deh ni..

diniedinar said... [Reply to Comments]

wow saspennya..congrets ye viruspadu. dinie org baru. salam kenal. dinie ada letak link viruspadu dlm blog dinie yg baru setahun jagung tu :)

Abang Long said... [Reply to Comments]

Saat indah seorang ibu yang hamil.

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

kak,
boy eyh?
blu eyh?
hehe
cepat la.
saspen alahai.

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ho..oho.. saspen ni pink ke blue

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

ala..kalo tak lelaki..
mesti pompuan...hehehe!!

edrina said... [Reply to Comments]

wah vp..kasik saspen la pulak.. akak teka baby boy?? betul tak?

shah said... [Reply to Comments]

hepi semacam je rase ni..blue kot ni...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

misti biru nie.. org serambi pulak kot ;D

Tinie said... [Reply to Comments]

hehehe...
hepi semacam jer..
ni msti macam en. laloque..kan kan kan???







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^