Follow Viruspadu

Sunday, March 15, 2009

demam AF telah bermula

sape layan AF malam tadi?

saya layan AF sampai tertido2 hikhikhik, tp sempat la dengar sampai habis, ~ saya dgr tp mata katup :D ngantuk la uols, dah terbiasa tido awai kan,

tp yang saya perasan la, malam tadi masa aishah nyanyi terus saya terasa mcm nak bukak mata tgk sape nyanyi, saya rasa suara dia sedap, dan pandai dia pilih lagu ni, lain dari yang lain

dan AF kali ni suara memang mantap2 kan...

hahahaha tetiba teringat kat sepet yang kene singkir, andak siap mimpi2 afundi ko hahahahaha, lawak2!

ini kritik untuk aishah saya copy dari web astro

Edrie kata persembahan yang menghiburkan. Suara dan lagu yang bersesuaian dan nampak keyakinan diri
Dato' Katty kata sangat berkeyakinan. Penggunaan pentas yang bagus.
Adlin kata persembahan yang bagus, berkeyakinan dan berani. Menghiburkan dan nampak ceria. Nampak perbezaan dengan pelajar lain


buat masa ni, saya tgk dia la, tak tahu la kot minggu depan beralih arah ke kan, hiks, yelah baru 1st week marrrr kan kan kan

so uols suka sapo?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

Umi Nawfal said... [Reply to Comments]

tgk jugak! tp rase cam x best.. siap tetido dpn tv.. hahahaha.. sgt lah x best..

Meen Zuleyka said... [Reply to Comments]

mantap ke u? I tgk kt stadium ngantuk giler...rasa nak balik jer...

umiaiman said... [Reply to Comments]

sy semalam tengok sampai peserta ke3 jer.. pastu aiman nangis2 suh buka astro ceria.. hmm ikut kan jer.. lagipun masih blum kenal sepenuhnya sbb minggu lepas kejer mlm lorr. seb baik kak vp ader wat n3 ni sekurng2 nya nanti leh tengok semula ulangan nya..

Iena said... [Reply to Comments]

bg saya AF dah x brape bes sgt... hos x bape bes cam pak nil. tp layankn jugak sebab dah xder citer (alasannnnn). tp suka jugakla kat aisyah tu. xder la smp nk vote2 segala bagai tu... x kose tau!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^