Follow Viruspadu

Friday, March 27, 2009

entry makan2

lama jugak saya tak buat entry makan2 kan

mcm biasa lah, sebab acik malas, uols pun mcm tak biasa kan dengan simpton malas saya ni :p agak2 lepas bersalin nanti, aura rajin datang balik kot, kot laaaa...

semalam tengahari, masa saya turun kantin sorang2 nak beli makanan, ohhh sedih ok mcm takde geng jer kekdahnya saya ni huhuhuhuh, gayak seorang loser giler kueng kueng kueng... tp sbnrnya saya lebih senang mcm ni, nak gi mana pun senang, tak payah tunggu2, tak payah tunggu member ni free ke idak ke, kalau ada member ada, kalau takde, sorang2 pun ok, takde hal, ewah! dah start melalut2 dah ni, tp kalau ada geng lg best la kan :p

oh rindu kat en.laloque, bila lah nak dpt opis dekat2 ni...

ok2 sambung balik, masa saya turun kantin tu, mcm boring kan, so saya kalau bosan, sape lg saya nak kaco kan, harus call en.laloque, padahal takde apa nak diborakkan pun, balik2 tanya soalan2 poyo2 la, ala2 soalan zaman bercinto dulu

"dah makan"
"kat mana"
"buat apa"
"ngan sape"

jawapan en.laloque tak penting pun sbnrnya, dgr pun ala2 jer, saje tanya benonya keh keh keh padahal tak tahu nak tanya apa, padahal bosan keh keh keh

"papa kat mana?"
"tgh beratur kat anjung, nak beli makanan"
"ma kat kantin ni, sorang, boring la"
"ma makan apa?"
"nasi goreng kampung"
"tak boring ke hari2 makan nasi goreng????"

hikhikhihkhik, bila en.laloque ckp "tak boring ke", baru saya terperasan, lately kalau en.laloque tanya nak makan apa, konfem saya jawab nak makan nasi goreng punya, tiap2 malam makan nasi goreng huhuhuhuh

so semalam petang bila dia tanya nak makan apa?

"nasik lemak mambauuuuuuuuuuuu"

yaribaaaaaaaa... dah lama tak makan nasik lemak mambau, masa mabuk dulu jer, sedap betullll lak rasa :p


nasik lemak makan bersama teh tarik perghhhhhhhhh, layan habis la!



sape terliur angkat tangan, aiseh silap tak closeup gambo nasik lemak hikhikhik...

lapar lak pagi2 ni kan :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

MyBeautifulLife said... [Reply to Comments]

VP,
Best basa blog u. Mintak izin link ke blog i ye.

nenekrock said... [Reply to Comments]

sedapnya nasik lemakkkk
akk ni sungguh buat terliur laaaaaaaaaaaaaa

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

Nasi Lemak Mambau ni kat mana VP? macam seddap je tengok ayam goreng dia...

eazy said... [Reply to Comments]

adeh kak.
da la blom sarapan lagy ni..
terliur leeeee

bOnda said... [Reply to Comments]

tengah mamam nasik lemak..tetiba rasa tak sedap and rasa nak makan nasik lemak mambauuuuu! hehehe, buleh gitu? =p

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

Aduih.
pagi2 buat entry makan2, btol2 kecur ailio tau kak.
Nampak sedap ayam dia
HEHE~


=)

hanimndroid said... [Reply to Comments]

kak nonie, nasi lemak mambau kek mambau ler.... hehehe.
vp, sib baik pg ni kugagahkan juga kaki melangkah beli nasi lemak, klu x td, masuk baca blog akak, xke terliur anak sy...err, anak tokak je ler. haha, sekali sekala kena mmg syok kan. harum ja bau daun pisang

lea said... [Reply to Comments]

nasi lemak...?
sedapnya...

btw..comel la nisa tue

ArELeEz said... [Reply to Comments]

leez dah b/fast dah! makan mee goreng. konyang nih! hiks..

Ann GreenStrawberry said... [Reply to Comments]

nasi lemak yg ni kat sbn 2 tu kan...?
tapi yg bestnya kat tpi jln mambau tu..tapi situ ramai plak..

liwaniel said... [Reply to Comments]

nampak sedap nasi lemak tu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^