Follow Viruspadu

Saturday, March 14, 2009

kedepan kebelakang

weols gi workshop itu hari

bunga tayar viva tu mcm dah haus sikit, tp tak lah kritikal nau sampai kena tukar lain

so, apa yang kita perlu buat adalah, tukarkan tayar itu, yang depan letak belakang, yang tayar belakang letak kat depan


"kenapa kena tukar2 mcm tu papa"
"a ah, mcm ni jimat sikit lgpun bunga tayar dia bukan teruk sgt lagi, boleh pakai lg"
"apsal jimat lak"
"bla bla bla bla...."
"ooooooooooooooooo"

panjang oooooooo nya... uols tahu kot benda ni kan, saya nak terangkan pun tak pandai, tp saya paham laaa... kalau tak paham pun saya pura2 paham jer la hikhikhik


so alang2 tukar kedudukan tayar tu konfem la buat alignment ngan balancing sekali ye tak

mula2 saya menunggu dengan penuh hemah, tp bila tetiba rasa sakit montot duduk lama2, arghhhhhh nyesal lak itut... padan muka guwe!

tuuuu diaaaaaaaa... lawa2 tuuu... buat peminat rim tayar! harga dia boleh tahan la, telan2 ayak liur jugak menengoknya, kalau nak pakai jenis2 mcm ni, konfem kena menabung dulu beberapa tahun hiks


tik tok tik tok tik tok... copek la tokei! acik dah tak tahan nehhhhh... ahaks, padahal baru tunggu setengah jam ni hiks... kalau nak cepat tukar la sendiri kannnn hahahahahaha


yang pink ni amat menarik perhatian ku, harga dia RM2k plus, tak mampu acik nak beli, tunggu la jd jutawan nanti, aminnnnnnnnnnnnn


workshop ni ok la saya rasa, service pun boleh tahan jugak, idak la lama nau sbnrnya, stended jer, dan jugak saya rasa harga yang dikenakan pun berpatutan

balancing+alignment = RM45

sekian... aiseh, siap bg tau bagus2 semua, tp nama workshop ni saya lupa plak :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

bile tgk gambar rim rim nih....mcmnak menangis air mathe darah!!!! inilah one last thing yg saya tak sempat nak buat ke lilred saya sblum dtg sini.... Ya Allah...makan hati betol!!!

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

sangat la lawa yg ada kaler pink tu kan? napa tk sambar kak vp? kan kak ni pantang nampak pink :)

TiNiE said... [Reply to Comments]

VP mmg la kalau ikut suami p kedai keta, harus la makan peluh sendiri menanti..mmg lama pun, saya leh imagine ketidaksabaran time menanti nak nak tgh membuyong, selalu nau ikut suami p kedai bikin keta time membuyong...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^