Follow Viruspadu

Friday, March 13, 2009

kek untuk hari lahirnya

ok semalam jugak, dah alang2 sampai ke jusco, (juscoooooooooooo lagikkkkk sambil wat muka cebik)

weols terus ke secret recipe

mula2 mcm nak tempah kek kat anna jer, tp sbb memikirkan jauh nau lak nak mengambiknya nanti kat putrajaya nun,

konon2 nak tempah yang mcm ni laaaaaaaaaaaaa... tp kek ni susah nak bawak masuk dalam kete, jauh2 kan... huwaaaaaaaaaaaaaaaa



so pilih ajer la yang dekat2, mula2 tgk2 katalog SR, kira2 tolak2 bajek $$$$... erm ok tak ok tak ok tak ok tak

last2 malas nak fikir, ahhhhhhhhhh amik jer la

ini yang kami pilih :) harap2 budak2 kat nursery nisa nanti suka la makan coklat2 ni kan


tadaaaaaaaaaaaa... ini design yan weols pilih, pink lor apa lagi


tp sbnrnya design dia takde la byk sangat, so nak pilih pun ala2 terhad jugak la, tak best la kan, buat la design kebabommmmmmmmmmmm sikit, baru la ada kelainan, chewahhhh!!!

kalau uols berminat, yang saya amik ni 1 1/2 recipes, harga dia RM125.00. kalau 2 recipes RM165.00 tak silap saya (S kod).

yang bulat (R Kod) tu antara RM83-RM88 (1 recipe)
yang ntah bentuk hape tu (C Kod) tu pulak antara RM225 to RM240 (3 recipe)

lain2 soalan tanya SR hikhikhik, tak pasal2 jd duta dah ni :p

ok ni untuk tatapan uols, kot ada anak lelaki, kot nak tempah jugak ke kan


siap ben10 pun ado haaaaa


yang kartun2 ini jer laaa... omak eh yang xcited makan ni kang :D


saya celebrate besday nisa di nursery sajork, belum fikir nak celebrate sekali lagi part 2 punya kat cheras ke idak, akak mau buat kah? roger2 andak yo!

ha igt lg tak, saya konon plan nak beli playhouse nisa, hari tu weols singgah nilai 3, carik2 takde, tp uols bgtau harga dia mahal gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan, seb baik uols bagi tau, kalau idak, mau terjojol bijik mata saya tgk kat kedai mainan nanti wakakakaka... takpe la kalau mahal nau tak mampu, mama carik yang mampu beli jer la yo nisa...

ops... besday nisa 25mac ni :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

umiaiman said... [Reply to Comments]

birthday nisa berapa hb yer kak, ke akak dah bgtau kot2 sy terlepas pandang plak..

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

akk..peberet sy tuh choc indulgence!! nk join skali celebrate bezday nica kt nurseri bulehh??hikhik

liwaniel said... [Reply to Comments]

vp, bila birthday nisa?

sedap nye kek birthday nisa tu..chocolate indulgence tu favourite wanie tu...

Mummy Dasy said... [Reply to Comments]

ak ah SR ada BEN10 baru 2 @ 3 bulan kot...my son dah booking awal² tuk bawak taska

bukhairiah said... [Reply to Comments]

pergh...nk ckit tau nnt...

auni firdina said... [Reply to Comments]

kak vppp..sya berminat ngn kek patung tuh..tomeiii kn??alahaiiiii gerammmnyerr

cInTa aDrIaNa said... [Reply to Comments]

besday nisa sama ngan besday kite...!!!!!

hihi.....

kte lahir sama hari la nisa...

=)

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

akak beli aper hadiah utk nisa sempena bufday dia?
xjadi kan beli playhouse tuh?

chocolate indulgence tuh favourite saya kak...
nak g taska nisa la g makan....hehehe

peej said... [Reply to Comments]

kalau zaman pija kecik2 dulu ade yg boleh bukak2 punya playhouse..
yg sambung2 batang die..then sarung plastic tu..
dapat rumah macam tu pun dah happy ok kak...
ada lagi ke jual mcm tu..cuba akak try..x mahal sgt kot..

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

zaimah..

gambar atas kek tu zaimah leh design sendiri.. kasi CD kat SR.. nanti diorang print out dan letak atas kek.. diorang caj tak sampai RM30 untuk gambar sendiri.. saya dah pernah buat masa birthday Amiera tahun lepas..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^