Follow Viruspadu

Tuesday, March 03, 2009

langsir yang senteng perlu diganti

siapa yang perasan langsir rumah saya, day curtainnya adalah singkat :D

day curtain tu dari rumah lama, ukuran dah tak sama la kan, nak beli baru asik tertangguh2

masa nak gi makan, en.laloque nampak kedai ni, ermmm baru ke ek, selama ni tak perasan pun, padahal dekat je ngan jakel, yang buat rasa senang tu, sbb tulis kat situ, beli situ, percuma tempahan langsir, so senang la, dah beli langsir, terus tempah situ jer kan... tak payah pening2 kepala carik tempat nak tempah pulakkkk

merah menyala kannnn


saya mulanya igt takdela kain2 jenis english style ni, saya igt ada jenis corak biasa2 tu jer, sekali tingkat atas ado laaaaaaaaaaaa... sukeeeeeeeeeeeeeeeeee...

ini...


lagiii


dan lagiii


lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


saya plan nak design mcm ni laaa... :D


masa pegi tgk langsir ni mmg tak plan, so tak bawak ukuran semua

tp saya tanya2, depa kata, depa boleh datang rumah tolong ukurkan, dan terus bawak katalog, so tempah dari rumah jer,

saya dah amik la call card depa semua! xcited terlebih sudahhh!!!!

en.laloque dah bg green lite yahooooooooo

"helo! helo! u boleh datang bila?" chehhhhhhhhhhh belum apa2 dah berangan! takpe2, berangan free katanya :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

auni firdina said... [Reply to Comments]

kak vp..lawanyer langsir nih..berkenan lak..kedai ni kt area mane?mmg tempah free ke?

kirana said... [Reply to Comments]

cantik2 kain nya
tak penah masuk lagi...baru lagi kedai ni rasanya..baru perasan masa kuar pas pantang aritu
igt nk try masuk tgk kot2 ada kain corak2 kartun ker ..

suke corak bunga gambar ke3 terakhir..sweet

Sue said... [Reply to Comments]

vp, saya ada survey langsir kat nilai 3. english cotton jugak. baru Rm10 semeter. better awak g tgk dulu kat nilai 3. selamat berlangsir baru...

Mama Shahmi said... [Reply to Comments]

wah tanteknye, teringin pulak nak tukar langsir. kedai ni kat mane ek. sbn 2 ke..

ogy said... [Reply to Comments]

wah lepas ni mesti lagi tantik umah VP ngan langsir english style....

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

chantekkknyerrrrrr.......hmmmmm bila la nk tuko langsir gak neh....hahaha

De' Sal said... [Reply to Comments]

Nape tak ke nilai 3,lagi murah sebiji mcm tu,harga cuma belasan ringgit aje....

kat sal selalu ke sana,ambik kain corak inggeris tu lah untuk pelanggan.

De' Sal said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
NJ@goboklama said... [Reply to Comments]

Salam berkunjung. The material's quite expensive for a cheapskate like me,heheh... BTW,janji berkenan & tuan punya badan hepi,itu yg paling penting,kan,kan,kan???

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..betul la cantik langsir2 kat situ..

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

akak suka gambo kain yang no. 3 cantik la purple dia...

rillys said... [Reply to Comments]

wah! harga dia..hehe..sungguh menjulingkan mata

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

VP ada seminar ngn MAMPU ek kat sepang?? sile jawab yer... bkn pe member opis kite pon ada seminar kt situ jugakkk.. kalo la tau tempat yg sama ngn VP sure saya tuko ngn member.. biar saya yg pegi leh jumpe VP..

Lynn - Mama Dhiya Qistina said... [Reply to Comments]

salam... hai vp.. saya bukan newcommer kat sini. slalu sangat datang since 2007 lagi.. tapi jadi silent reader je.. seronok bc blog vp.. baru nieh masuk tengok nisa dah semakin comel.. besar dah dia ye. nak dapat adik dah pun..
bila free jom la singgah blog Dhiya Qistina plak ye..

atie said... [Reply to Comments]

Cam langsir ktie yang baru siap ditempahlah vp...dah tak sabar ek???hiks...

yayan said... [Reply to Comments]

Kak, kalau corak yang last sekali tu kat tempat saya dapat RM10 semeter Umah saya pakai corak tu tapi untuk bahagian atas jer..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

amvoiii cantiknye... tul la mmah.. kat nilai 3, kedai MK ni byk kat and la ni tgh promo turun harga... sama gak boley dtg umah ukur dan upah jahit pun free.. tak silap akak tgk kain english ni bafru2 ni dlm rm5 je semeter...

nzh1979 said... [Reply to Comments]

zaimah.. kat mana kedai ni exactly erk? mana la tau dok ulang alik somban leh singgah..sbb free tu tempahan langsir..ehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^