Follow Viruspadu

Monday, March 16, 2009

lekat lekit

huhuhuh... ini hasil tampalan itu

depan!


belakang!

dah mcm kanak2 riang lak hahaha...

uols, saya terpaksa pakai balik phone lama saya, seb baik acik tak jual lagi

uols tahu tak, hari tu kan saya pakai htc tu kan, lepas tu, weols tukar la family plan kan, igt nak jimat sikit la, daripada yyyyyy weols tukar ler ke xxxxxx ni, cheh siap cover2 lagi tau

baru 2 minggu pakai line xxxxx tu kan, tetiba line tipun saya problem, tiba2 tak leh call out, so pelik la, call la customer service tu, depa kata saya online internet 24 jam, so bil dah sampai RM500 lebih gitu, so depa terus block, amboiiiiiiiiiiiiii... sejak bila pulak saya on tenet kan, gilo apo, tak puas hati betul la... pastu ada la lagi, 2 bulan ok kena mcm tu, hampes betul!

depa cakap sbb saya pakai pda, mmg problem mcm tu... cisssss!!!

paling bengang tu, depa suka hati block call out tu! dah la susah kalau ada emergency ke hape ke kan, benganggggg jer, sbnrnya banyak lagi cerita, tp malas pulak nak komplen2 kat sini, lgpun weols dah hantar surat kat pihak berkenaan, weols senang jer, takde nak bising2, weols terus hantar surat jer, abis citer, tekak pun tak sakit nak gaduh2 kan

terus weols kembali kepada yyyyyy hihihihih... habis masalah!

dan sbbkan tu, saya terus tukar htc tu pakai enset lama balik, adoiyaiiii...

frust laaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

Mummy Dasy said... [Reply to Comments]

Ni mesti C***** sbb pnah kena ngan depa ni...

s2m3r said... [Reply to Comments]

mak aiii..meriahnya hp.....
kalah jahit beads kat baju nieH....

Ena said... [Reply to Comments]

hahahah
memang cam kanak2 riang.. ingat masa umo 12tahun zaman tepek menepek mende alah ni muahaha

ratna said... [Reply to Comments]

meriahnyer hp.. tp sweet comel..

e.t.t.y said... [Reply to Comments]

kak vp, tu cam hp lama sy. pink gak. sempat pakai sebulan je tau. pehtu hlg kt sogo. cissss..

laloque said... [Reply to Comments]

tul... jgn guna line C*****
iklan xserupa bikin..
minta bil terperinci utk justify
penggunaan data, diorg xbg...
byk sgt dolak dalik...
at the end... diorg utang aku RM264..
tu pun kate amik masa 4 - 6 bulan
to refund... poyos...
aku xkan percaya ngan iklan diorg lg

zie said... [Reply to Comments]

kak vp,

Saya pakai E71, sejak tuh bil tepon saya tinggi melampau..sampai rm800 hari tuh..terkejut badak okay....

Padahal bukan selalu masuk internet pung....

Jadik HTC akak apa cerita?

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

hahh? yeke??? ishkkk...mmg prob cam tu ker? baru verangan nak pk htc tu....ishk3..kensell

nozieyusof said... [Reply to Comments]

hai VP,

u selalu g klinik dr. sukhilmi tue yea?

tgh svey tmpt nk full-scan@3D scan yg OK

bpe ye RM kalu uat situ?

bOnda said... [Reply to Comments]

ambOiii..bleh aa bukak kelas beads nanti ni =p

htc tu pecite?

shah said... [Reply to Comments]

serupa la kita...
teman pun penah kene..

pakai PDA ni memang kene be careful

nak selamat, setting network tu buang yg celcom tu. just letak yg my work network je.. nak details contact me

ziraniza said... [Reply to Comments]

salam kak vp...
betul betul betul...
sy pon asik prob je ngan line tu, ckp kejap putos, ckp kejap putos...sakit ati hehe hp sy pon tgh kn block skang hehe sabo je la....

shiemz said... [Reply to Comments]

mcm jahit beads kat baju jerk..heheh..tapi ok per... baru la kena mummy pinky.. heehhe

mamaadam said... [Reply to Comments]

sweet hp tu suke la

ArELeEz said... [Reply to Comments]

abis manis, sepah TIDAK dibuang nih! he3..

KV said... [Reply to Comments]

bahaya gak pda yer?

laloque said... [Reply to Comments]

actually PDA xsalah... syt service provider tu yg salah...

Sblm tukar Ce****.. pakai PDA gak guna line Ma***, combine bil xpenah lebih dari RM120++... tp sbb terpengaruh ngan iklan family plan ngan diskaun diorg... tukar la

Bygkan baru seminggu activate line Ce****, akaun VP dh kena block... penggunaaan dah cecah RM300++... gilos ke aper... bile gi service center utk minta bil terperinci... diorg xleh bagi pastu salahkan kononnya guna pda... my be ade program auto update!

ok fine... pastu suh VP masukkan sim card dlm hp nokia lama dia... selang 2 minggu sekali lagik kena block... pastu gi service center, diorg kata hp nokia mmg cam tu... kekdg dia auto update.. come on... ritu ckp pda selalu auto update, now kate hp nokia pulak...

gua geram, tukar balik pada service provider lama... Ma***... last month nyer combine bil baru RM81 !!... tu pun guna directly pakai 5mb ++ intenet...

Gua sebelum tu pakai PDA (HTC TyTn II) guna line ma*** xpenah kena bil lebih dari RM80... bila guna Ce****, 1st month dah cecah RM300++... gilos!! and all charge on data usage... iye la tu...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cantekk sis...wahh...celcom klo nk bar x kasik tau kann...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah baru planning nak pakai line cel** tu tapi kalo cenggini citenye tak jadik la baik teruskan ngn max**..huhu

Luth Textile said... [Reply to Comments]

kak,
suka sangat tempek benda2 tu..
tak cun.. hahha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^