Follow Viruspadu

Monday, March 30, 2009

makan2 di rumah atam

atam (ceera) jemput2 weols dah berminggu2 lama dah, memang saya pun siap dah masuk dalam diari dah, nak makan la katakan, harus la ingat huhuhuh, cuba kalau ajak buat keje, konfem acik pura2 hilang ingatan wakakakaka larikssssssssssss

so setelah dua minggu tak balik cheras, sabtu tu weols terus la balik cheras

sabtu jugak weols terus ke rumah ode dan kak ida, sbb kak ida baru lepas keluar spital kan, ado la sakit2 sikit, ntah hilang ingatan jugak saya nak amik gambo kat rumah ode :p

so ahad, pagi lepak2 kat rumah mak, borak2, gelak2, dalam kul 2 mcm tu, weolas gerak dari rumah, katanya atam start makan2 kat rumah dia kul 2, dan tak payah tolong2 sbb dia pakai katering gitu,

tp emak saya mana boleh, tetappppppppp nak bawak sesuatu untuk rumah anaknya, biasalah emak kan, penyayang... mesti nak ada air tangan dia ada :p baru lengkap kan, (terbayang saya nanti kalau nisa dah besar :p), emak saya siap buatkan bubur kacang satu periuk besoooooooo bagak lagik ko! hambekkkk , makan la sampai moncet!

saya hantar mak saya pegi masjid dulu, sbb mak saya ada kursus haji, lepas asar baru dia gi rumah atam, saya pulak terus menuju ke rumah atam

masa ni, family saya tak ramai lagi, yang ada family akak dan anak2 kaklang jer, yang lain2 semua family atam belah ciput


ha tu family belah ciput la tu



nampak periuk beso tu, ha tu la bubur yang omak den buat dari rumah :p


lepak lepak lepak

saya tak sempat nak tunggu ahli keluarga lain sampai

badan saya mmg tak sihat dari hari jumaat lepas, plan konon nak bawak puding dan kek ke rumah atam pun cancel sbb saya tak sihat huhuhuhuhuh... masa tak sihat ni kan, baru la terasa betapa nikmatnya orang yang dibekalkan kesihatan yang baik sepanjang masa tu kan, nak plan apa2 pun senang tskkkk tskkkk tskkkk... wahh tetiba sesedih plak :D biasalah saya drama lebih :p

so saya lepak kejap, terus pulang ke seremban

nota virus: atam jgn lupa tudung andak ok, satu pink satu kaler golap yo!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

bestnye makan2 kan
tapi tak sihat mesti rase tak best kan..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

lama akak tak jenguk sini..waaa...dah besar perutnye yer..

Qeela Azali said... [Reply to Comments]

aik, xnmpk nisa plak kt dlm gmba tuh..

B..alang said... [Reply to Comments]

ciss ... atam pilih kasih oh ... alang x tahu laks sampai dah last minute ... hari kena wat stock take lak tu .... huhuhu ... oh sungguh keijam ....

umiaiman said... [Reply to Comments]

bubur kacang ni klau mkn ngn roti huuuu sedapnya.. kan.

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uish.. bestkan bila dah berkumpul ramai2 heh..heh..heh..

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to Comments]

seronok tgk time bergathering2 family nie meriahhhhhhhhh ;-)

Mak Su said... [Reply to Comments]

gitulah mak, kan. sayangkan anak, tak kisah walau apa pun :)

rillys said... [Reply to Comments]

seronok gather2 gini...even sekejap but at least join the group kan

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

huhuhu....ceera wat mkn2..x saba tggu n3 die..

nafiiz said... [Reply to Comments]

hai vp...
dah lama saya follow blog vp ni...
kisah2 yang warna warni tapi tetap mantain pink...huhu...

nak tanyala...
boleh tau tak saper gadis baju kuning tu?yang pakai glasses tu...
dia penah study kat upm ke?kalo penah batch tahun braper ekk?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^