Follow Viruspadu

Thursday, March 12, 2009

maroon bata

td kan jenjalan jusco! saje tengok2 kasut, sbb kasut untuk peknen yang saya beli sebelum ni, masa test mcm best dan lembut, tp bila pakai tapak dia ala2 keras sikit, kiranya tak kenyal eh lentur ke ntah hiks... masa kita nak melangkah tu kan

:p

nak beli kasut baru tu, mcm2 alasan la komplen kasut sedia ada lalalalala

kalau nak kasut lembut2, biasanya otak saya terfikir samada bonia atau bata jer, ada kot yang lain2, tp yang ni jer yang saya mampu, :p

tadaaaaaaaaaaa... very the maroon tau, dia ada dua kaler, satu lagi kaler kelabu

tp saya pilih iniiiiiiiiiiiiii


kalau uols berminat, cari kat kedai bata, harga dia RM60 la senang citer

ok itu jer

baiiiiiiiiii

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

nenekrock said... [Reply to Comments]

chanteknya kak vp
sliper ni mesti selesa akk pakaikan
mmg sgt sesuai tuk org prag
=D sbb ianya sgt selamat dipakai utk ibu2 yg prag

tak belilebih ke kak???

The Devil Tribe said... [Reply to Comments]

kak VP.. nie 1st time kte bg comment nie, kte nie silent reader je..ehehe... bab kasut nie tibe2 t'ingin plak nk kongsi.. kte nie pon mm suke bli kasut yg empuk2, bkn sbb kte peknen yer ehehe...tp selesa je klau nk jln jauh... try bli 'CROCODILE' mmg best kak, harga pon lebih kurang kasut bata je... try la..

umiaiman said... [Reply to Comments]

kasut bata memang best pakai n tahan lama plak tu.. satu lagi yg sy rs ok kasut si buaya tu.. but nice ler color kasut tu.

ratna said... [Reply to Comments]

cantik kasut..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

waa cantek kaler kasut tu!! very nice sangat seswaiii ngn kaki VP yg putih gebu tu..hiks

peej said... [Reply to Comments]

kak jenama cleef pun ok..
tgh sale kat JJ wangsa maju..pija beli rm25 je..
samgat2 la selesa..mcm kusyen je tapak die tu..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

cantiknye kasut tu... tapi kaler itam ada tak ;D hmm kat bata takde la size 10 ke 9 ker.. susah nak cari..

btw, nak kasut lagi lembut try scholl.. memang selesa ;D

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

wah kasut baru cantek la.....
agak2 size 5 ada tak?
selalu dah abis kat bata nie la.

Mak Su said... [Reply to Comments]

eh, maksu memang suka kaler maroon, dan maroon five

liwaniel said... [Reply to Comments]

cantik kasut tu...kaler pun cantik..wanie suka sandal crocodile kalau sandal peknen ni..hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^