Follow Viruspadu

Tuesday, March 24, 2009

pink blue poll



uols teka
girl : 36%
boy: 63%

dan, yang sebenarnya adalah...

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

geng nisa laaaaaaaaaaa... :D

hepiiiiiiiiiiiiii...seperti yang saya rasa, memang seperti yang terdetik di hati ku masa pertama kali scan baby :D

tahniah papa, wahhhhhhhhh tetiba kui kui kui

tak kisah kan, janji sihat walafiat :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

47 komen[s]:

Cik Jah said... [Reply to Comments]

waaa girl lagi??? bestt boleh laram gaun kembang2 hikss.tahniah2.

DYLA said... [Reply to Comments]

tahniah.

geng nisa comel ape....

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

tahniah VP sekeluarga diatas kurniaan yg maha esa.. bersyukur dengan setiap pemberiannya..

mrs e said... [Reply to Comments]

wahhhh...

alhamdulillah..

boy ke girl x kisah la kan mah..

yg penting mama nye n baby sihat² ajer..

hembussss² sket aura peknen tu kat kitorg yg masih menunggu ni..

hiksss

tilmiizun said... [Reply to Comments]

haaaa,betul kan telahan saya....Puan VP bakal dpt baby girl...tu aaaa suka baca novel sangat...hihihi...

apa2 pun,harap dpt jaga kandungan elok2...moga selamat semuanya....

Qaseh Qasturi said... [Reply to Comments]

alhamdulillah...
x kisah ape orgnya asal sihat dan cukup sifat...
tahniah vp :)

Tinie said... [Reply to Comments]

hehehe
xpela..yang penting sehat kan

nestumrasberi said... [Reply to Comments]

lepas ni adik nisa kompom jadi model hasil sentuhan kretip nisa..vp buh tinggi2 segala barang make-up u

EraNaZeErA.. said... [Reply to Comments]

wah... tahniah... mesti nisa suka... nnti ada ler geng nak main mekap mama ngan adik dia plak... hehehe...

EraNaZeErA.. said... [Reply to Comments]

wah... tahniah... mesti nisa suka... nnti ada ler geng nak main mekap mama ngan adik dia plak... hehehe...

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

tahniah kak..
pagi ni baru je dapat berita gembira sebab opismate saya baru lpas bersalin dapat anak laki..

bukhairiah said... [Reply to Comments]

wah...tahinah la, nisa de kwn main doll..pas nie leh wat geng boy plak..kekekeke insyaallah

iema... said... [Reply to Comments]

mmG suka sesanGat baca bloG kak VP nie...
anak akk comeL leR..

termimpi2 plak.. hehehehe
Tak pernah miss bloG akk..
iema add link akk dalam bloG ieMa K..

IxoRa said... [Reply to Comments]

Vp...tahniah!

Wah wah wah...makinmeriah la umah dgn pinky girl !!!!

Tak sabar-sabar nak tatap pinky girl yg baru.....

Mummy Dzeiqry et Dzahra said... [Reply to Comments]

tu la,saye pun teka girl kt pool tu. nway, pink or blue, same je kn..asalkan sehat walafiat.amin!!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

girl gak ke mah...? alhamdulillah....tak kisahla ...janji sihat, sempurnakan mah...tak jadi hal....mesti cun cam nica nanti..tak sabar lak nak tengok muka adik nica ni...sama cam nica ngan aqilah gak ke....nanti jadi kembar 3 lak...hiks

amyza@kakyong said... [Reply to Comments]

pinkla erkkk...bestla cica n kak VP tambah geng..

Ceera said... [Reply to Comments]

cis

salah plak tekaan atam. hampeh..

CanisTaL said... [Reply to Comments]

wah... tahniah kak viruspadu... nanti adalah kawan nisa nak main masak2.. hehe

ai said... [Reply to Comments]

wahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
geng anak-anak aku jugak..

tak lama lagi nisa dapat 'baby doll' alive la..hihihi

mama_aifan said... [Reply to Comments]

Wah dapat gurl........tahniah.akak jeles u. akak 3 boys. ok. take care ye.

mama_aifan said... [Reply to Comments]

Wah dapat gurl........tahniah.akak jeles u. akak 3 boys. ok. take care ye.

laloque said... [Reply to Comments]

makin bengkok gua nnt nie... nisa nak dokong kanan, baby dokong kiri... mama dia dokong belakang...

p/s: tgh pikir berapa antaran nak letak sok nie.... hahahahahahaha

chUNk said... [Reply to Comments]

tahniah akak.. :-)
ade kawan nk melaram ar nisa jap agi..hehehe..

liwaniel said... [Reply to Comments]

ade geng la nisa nanti...seronok la diorang main makeup2 nanti..hehehe...

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

akhamdulillah rezeki,,,, tak kisah ape pun jantina janji sihat & selamat.. :)

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

Wah girl ke kak?
congrates!!

Semoga akak dan baby sihat walafiat hendaknya.

=)

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Wah..girl lagi ye VP apa2 yang penting sihat & selamat kan..sure nisa happy nak dapat geng baru

noname said... [Reply to Comments]

congrats ;)

p/s: lpas ni kenala ready stock tisu lebih2 XP

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah... alhamdulilah.. ada geng la nisa ya... semoga semuanya berjalan lancar dan selamt hendaknya

baby AF said... [Reply to Comments]

tahniah.. pink @ blue..x kisah asl smua slamat n sihattt..

ARIBA said... [Reply to Comments]

congratulations..wah..bestnya..nisa ada gang ar pasni..;-)..kita check2 tak tau lagi boy/girl...;-(

Mak Su said... [Reply to Comments]

geng mama dia gaks ler :)

umiaiman said... [Reply to Comments]

waaa dah ramai dah yg bg komen .. tak kisah la yang penting nk jugak ucap tahniah kat akak..

LizHairi said... [Reply to Comments]

btw,besok besday nica.
auntie nak jd yg first wish 'hepi besday!!'

ienaadifisa said... [Reply to Comments]

ler geng nisa ker...
hehe..
takpelah akak..

tahniah ye..
sonokler tuh..
hehe...

tak kisah ler girl or boy kan akak
rezeki Allah bagi..

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

tahniah kak...

xkisah lelaki ke perempuan janji akak selamat bersalin nnti ek...

oneyani said... [Reply to Comments]

tahniah..nisa ade kwn la pasni..lgpon xyah beli baju lg..y nisa dah ade,,hehehe memandai je yani ni

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

congratz sis...nti da besa ley tlg2 kt dapur...

ana said... [Reply to Comments]

TAHNIAH.. Nntah2 kiter pn samer.. baby girl gak... pink..pinkk

rillys said... [Reply to Comments]

wah...ada geng nisa nak make-up2, yang penting sihat ;)

edrina said... [Reply to Comments]

Congrats vp!! Tak kisahlah kan boy ker girl janji sihat walafiat. seronok lah nisa ni ada geng..leh main sesama :-)

@_da said... [Reply to Comments]

Patutla Vp berseri2.. rupanya bunga lagi.. sy plak dah confirm bird.. patutla tak suka nak bermake up.. hehehhe.. take care yg penting semuanya sihat kan...

nueeunlimited said... [Reply to Comments]

kak vp..
girl ek. hihi..thniah..wah brtmbah geng pink. msti encik laloque poning nengok satu umah pink nnt.ahaks...

nadxoxo said... [Reply to Comments]

yeay!! tekaan saya betul! :D
tahniah cica dapat geng :P

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehe tak per, girl pun ok per ;D ada teman nisa nak main masak-masak nanti ;D

su said... [Reply to Comments]

gurl!..wahhh bertambah la geng pink nisa & mama nisa ;)

alhamdulillahhh...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^