Follow Viruspadu

Thursday, March 05, 2009

susah jugak kan!

nisa dan papa muka kemek :p


"papa, besday papa, papa nak hadiah apa?"
"ntah, takde pape kot"

"papa, nak hadiah apa?"
~sambil angkat2 bahu

"papa nak apa? mama belikan"
"erm entah la"

susah betul la lelaki ni nak fikir nak apa kan, cuba kalau en.laloque tanya saya hahahaha saya ada byk benda boleh jawab

:p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

edrina said... [Reply to Comments]

betul..betul..betul...hahaha setuju ngan vp

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

hiks...mslh problem ko tu sama ngan aku. Susah btul nk bagi jwpn kan! naper yer??? konpius aku...

peej said... [Reply to Comments]

lelaki mmg mcm tu..selalu kata xnak apa2..tapi kalau kita belikan jugak..mesti dia orang suka je..
akak belikan perfume ke..jam ke..wallet ke..belt ke..banyak jugak if nak listkan..
selamat berjaya ;)

laloque said... [Reply to Comments]

mama dh bg adiah terhebat pun... tuuuu... baby lam pewut tu....

jiejah d'blogger said... [Reply to Comments]

betul betul betul .. kadang sampai ke tahun depan x beli hadiah ekekeke

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uishhh..betul2..betul2... sokong sesangat...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uishhh..betul2..betul2... sokong sesangat...

nadxoxo said... [Reply to Comments]

comey jer nisa dan papanye buat muka camtu!

p/s: ralit baca blog ni, selamat berkenalan eceh :P

rillys said... [Reply to Comments]

ekekek..itu maknanya dia nak something surprise!

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

cuba check kasut keje en.laloque..
elok lagi x??

kalau elok pun belikan aje yg baru..hehehhe

pB said... [Reply to Comments]

kalau dia jawab macam ni , macam mana



"papa , mau kawin lagi satu"



mau pengsan kamu

De' Sal said... [Reply to Comments]

Orang laki ni tak yah tanya,beli aje buat suprise.Isteri kena peka,apa barang keperluan suami yg kurang ke,lusuh ke,yg belum ada ker...dia terima punya.

atie said... [Reply to Comments]

hurm....think!think!think!hihi,

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

saya aritu pon penin nk beli samtim kt bf inikan lagi utk suami tercenta.. pepon do the best ya

ARIBA said... [Reply to Comments]

betul..present untuk lelaki memang susah nak beli..tak tau dah nak beli apa..kalau pempuan..kita siap boleh buat long list lagi..;p..

Tinie said... [Reply to Comments]

sweet jer kan..
;p

Me, Mrs Taj said... [Reply to Comments]

org lelaki mcm tu lal kak..ssh betol nk jwb bila kite tnya 'nk apa'..so last2 tak yah ditny, terus beli je..

Liz said... [Reply to Comments]

kak..lelaki mmg camtu kot....

dan perempuan jugak mmg mcm tu..ahahaha..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yep.. kalo nak beli hadiah kat lelaki ni susah.. la ni Aiman dah besaq pun agak susah nak pikir nak kasik apa kalo besday ;D

nizza-abira said... [Reply to Comments]

betul tu,
niza setuju sgt.
payah bebenau nak belikan mrk hadiah. Bila tanya kata tak payah beli pulak...

pening den...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^