Follow Viruspadu

Thursday, March 26, 2009

tak sabar nak tgk :D

hadiah cupcakes untuk nisa dari untie pnut


dapat sms dari kak pnut semalam, katanya nak hadiahkan nisa cupcakes, wahhhhhhhhh sbnrnya omek eh yang teruja lebih ni

saya memang ada berniat nak tempah cupcake kan untuk besday nisa, tp sbb yang saya kenal2 semua kat pjaya, jd untuk memudahkan saya, saya order yang dokek2 yo la

tp bila kak pnut nak kasik hadiah ni, best best best, terus tertelan2 air liur tau

ini gambar cupcakes kak pnut dari en.laloque, tak sabar punya pasal, saya suruh dia emelkan pada saya hiks

kak pnut yang sgt baik sanggup dtg opis en.laloque tadi siang dalam kul 3.30 mcm tu, nak hantar kek punya pasal, soooooooooo sweet tau akak ni

oh yer kak pnut ni jual cupcakes tau, kot la uols berminat nak order, sila layan2 blog bisnes kak pnut kat sini yer http://pnutcakes.blogspot.com/

"ma, kesian kak pnut td, td dia hantar cupcakes nisa, dia bawak cupcakes yang orang order sekali, sekali ada motor berhenti mengejut depan kereta dia, habis terbalik cupcakes yang orang order tu"
"la kesiannyaaa"
"ma sms la kak pnut tu kesian dia"
~ en.laloque sila betulkan cerita ni kalau salah hikhikhik, saya igt2 lupa, tp mcm tu la kisahnya

alahai kak, siyes rasa bersalah hamat ni kak, sowiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

tak sabar nak balik rumah, sgt tak sabar nak makan cupcakes yang sgt comeiii itu :D

terima kasih kakkkkkkkkkkkkkkkk

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

sangat cumil

mesti cica suka kan dan tamo makan. nak simpan aje

Ma'am_Chelsea said... [Reply to Comments]

Cedapnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Auntie lynn nak 1 leh??

Ngeeeeee~~

UnGu VioLet said... [Reply to Comments]

cuteeenye la nisa nie... suka tgk gambar2 die semua.. moga jadi anak yg baik yer..

tak lame lagi, dah nak jadi kakak pulak.. ;)

lea said... [Reply to Comments]

nampak tomey jer cupcake tue...

oneyani said... [Reply to Comments]

sgt cantek la kek tu...org y buat tu kreatif..nk tempah tp yani jauh di trg..huhuhu

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

bertuahnya jadi zaimah..nica ...lalok kan..

tapi apapun...cupcake tu..sweet n comel sangat....

EraNaZeErA.. said... [Reply to Comments]

eeeeeeee... cantiknya... mcm ni nak mkn pun dah jadi sayangkan... nisa mesti suka sgt ni....

bOnda said... [Reply to Comments]

very the sweeeetttt... =p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^