Follow Viruspadu

Wednesday, March 18, 2009

Terima Kasih Moon....

Sori la uols... sy bz sikit la skang nie. xde isu nak tulis, bz terlampau sgt nie, tambahan pulak dok plan besday nisa next week kat nursery dia.

Td en.laloque call. Dia bg tau cik Moon jumpa dia bg cd pic yg amik kat taman ritu. So sy rase teruja sgt nie. x sabar nak tunggu balik nanti. Nk tgk baki pic2 yg amik ritu. Terima kasih byk2 Moon n Sutan, jasa kalian akan terus dikenang. So sesiapa yang nak guna khidmat diorg sila la layari webpage dia:

http://miera301.fotopages.com/
http://miera301.blogspot.com/
http://cyberphotog.fotopages.com

Sekali lagi.. terima kasih cik moon & sutan. So uols layan la hasil kerja diorg nie... cun kan
























Mama Alesha dan An-nisa Abriza

36 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

wah! wah! wah!.... byk nyer pic nanti nie... byk la pilihan wallpaper pc gua nnt nie....

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

comelnye nica....teringat Aqilah....

Ms Tikot's said... [Reply to Comments]

cantik...

chUNk said... [Reply to Comments]

comel nye Nisa..kak Vp pon sangat berseri..seri ibu mengandung sangat terserlah..

nenekrock said... [Reply to Comments]

cantikkkk
sukaaa sgt semua pix
nmpak natural
=D

semua gmba ni penuh dgn kasih sayang
hiks so sweett

nizafauzi said... [Reply to Comments]

kak vp sangat cantik.. :)

miss qila said... [Reply to Comments]

beautiful family~ nuff said.. (:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

gambar nisa tgh makan kopok tu sungguhlah comey..

Miss Moon said... [Reply to Comments]

uiks tangkas nyer vp ...rasa cam baru je beberapa jam kasik ekekekke

♥ EeiNz ♥ said... [Reply to Comments]

cantek nyee...
ibu ngan anak sama2 cantek ;)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

cantek sume gambar2 nie.. orangnye pon sangat cantekk

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

amboi2 tomey2 gambo nisa ni.. vp pun makin berseri2 je tgk

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

hikss...aku klako tgk muka nisa...sebijik cam laloque la wei...versi kecik & gurl..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

cantik la gmbr2 ni...

gmbr vp pon smue lawa2...lembut je hati bile tgk gmbr vp...hurrrmmmmm :)

bOnda said... [Reply to Comments]

BETUL! BETUL! BETUL!
VP memang sungguh bertuah..
memiliki kecantikan asli, anak yang cOmel dan suami yang penyayang.

rillys said... [Reply to Comments]

i like all the pics! sgt cantik!!

noname said... [Reply to Comments]

(T_T) terharunyeee.. dhla sy minat fotografi..

to MOON (sesuka hati je, mcm kenal).. superb pic.. nice angel.. nice timing.. nice feeling.. everything's just nice.. superbly nice.. uuuu (T_T)

Babe said... [Reply to Comments]

NISA IS SO BEAUTIFUL in this pic!

liwaniel said... [Reply to Comments]

cantik gambar2 ni...model2 nye pulak comel2

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

eee comelnye nisa ni...waaa nak anakkk :(

ija said... [Reply to Comments]

cantik..

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

Comelnyeeeeeee nisa!

Dah besar nanti mesti cantik & lemah lembut macam kak VP :)

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

woooo
cantek gile hokey gambar...

cantekkkkkkkkkk

singamaraja said... [Reply to Comments]

Salam ,

Anak ini pasti pintar insya Allah

singamaraja said... [Reply to Comments]

Salam menziarahi kamu

IxoRa said... [Reply to Comments]

Cantik....

Sy Suka Semua Gambar !

nadxoxo said... [Reply to Comments]

comelnye sume gamba! suke tgk :D

ARIBA said... [Reply to Comments]

wah..cantiknya..serious cantik sangat..terserlah kecomelan n keayuan VP..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

cantikkkklaaaaa...jelesssnyerrrr...uhuks3!!...bila laa saya nak jadi cam tu? uhukssss....bergambar bersama anak....ishk3...

Leeza said... [Reply to Comments]

comelllllllllll

Leeza said... [Reply to Comments]

comel..anak beranak secetak.. hehhe..sama jek..

atty's said... [Reply to Comments]

lawa..gambonya...modelnya..cun.

alya said... [Reply to Comments]

uuuuu.....tanteekkknyerrrr....
~emmy~

zuraiwan said... [Reply to Comments]

cantik sggh....so cute nisa & mummy dia

mombloggersplanet said... [Reply to Comments]

congrats! you've been chosen as one of Feb '09 Top Referrers at MomBloggersPlanet.

liwaniel said... [Reply to Comments]

gambar ni cantik2..vp tak nak canvaskan ke salah satu gambar ni..hehehe...kalau berminat boleh contact wanie ye..:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^