Follow Viruspadu

Tuesday, March 31, 2009

tq qeela

lagi gambar dari qeela

sukeeeeeee tul saya, semua lawa, ish uols ni pandai2 sungguh la edit2 gambar ni kan, kalau kasik kat saya ni suh buat, berejam2 depan pc pun tak mungkin dapat hasil yang secantik uols send kat saya tau






maaf tiada update yang kencang2, nak ckp tak sihat kang boring lak kan :p hiks

tq qeela, meh cemolot sketttttttttttttt

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

isin_0108 said... [Reply to Comments]

akak salam perkenalan...sy zie...selau tinjau blog akak...sweet....tnye sikit cmner akak edit pic2 semua tuh

rillys said... [Reply to Comments]

cantik...!

Mama-Danish & Sarah said... [Reply to Comments]

jeles nengok gambar yg tomel2 ni. Nak jugak!!!

..tora.. said... [Reply to Comments]

kak vp,
comel betul la si nisaaa nihh..
geraaammm nengoknyee..

:)

awan said... [Reply to Comments]

salam...

kak...

gambar nisa ni... memang sangat lawa...

Suhaimi said... [Reply to Comments]

comey2....cam adk sy..hehe...
naaaaaak tnya ckit..edit pic ni gna software pa ea...
pleeeaseee nk tau...huhu..

cantit2 suma....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^