Follow Viruspadu

Saturday, March 14, 2009

yaribaaaaaaaaaaaa...

lalalalalala

mula2 sengeh2 sampai telinga dulu

akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaa... impian dari tahun lepasssss lagik terlaksana juaaaaa

alah pasal nak tempah langsir ajer pun uols hahahaha, gilos betul, nak tempah langsir pun tertangguh2 tau

igt tak entry yang saya survey langsir tu kan, itu kat seremban 2 tu, ada sape tanya hari tu, kedai dia kat sebelah jusco jer, lalu pun nampak, sebab kedai dia kan merah menyala2... kain dia pun bagus2 la, kat nilai 3 pun adoooo, tp sbb uols kata kat nilai 3 ada yang boleh dpt lagi murah, gigih la saya ajak en.laloque tgk kat sana dulu...


jumpaaaaaaaaaaaaaaaaa... tp saya tak amik yang ni


yang contoh dalam tu pun bukan, saya amik yang bunga dia kecik2 sikit, kaler pink :D


harga dia semeter RM18, tp dapat kurang sampai RM15, alah uols saya tak pandai nak tawar2 harga kan, kalau uols yang bijak2 pandai tu, maybe dpt lg kurang sampai RM10 ke kan huhuhuhuh... adoiyaiiiii apsal la saya ni berat mulut nau! kan sendiri yang rugi :p


weols tempah langsir untuk ruang tamu sahaja, bajek kecik marrr... nak buat satu rumah, tak dapat laaaaaaaaa

cuma 2 sliding door dan 2 tingkap sahaja, tp harus ropol2nya ada... saya taknak jenis jahit stret tu, sbb selama ni asik pakai jenis mcm tu, sekali sekala nak gak merasa langsir ropol2 gitu kan


design yang saya pilih juga adalah yang ropol2 biasa ajer, takde la canggih benau! mak saya jahit langsir untuk kawen atam hari tu lg cantikkkkkk dari yang saya tempah tu, nak mintak tolong mak saya jahit, kesian pulak, kang poneng lak kepala emak :D (hahaha konon2 baik la)

ok... lg dua minggu siap, nanti kita kasi uols tgk yer, kot la bekenan, boleh tempah sama :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

zino said... [Reply to Comments]

bertambah berseri2 lah nanti ruang tu...

ARIBA said... [Reply to Comments]

lawa..lawa..lawa..kita pun suka bunga kecik2 camtu..english style..lawa sangat..nasib baik takde rumah sendiri lagi..;-p.kalau tak, nak jugak tempah langsir camni..

miss norafizan said... [Reply to Comments]

hai kak vp..:)
sy silent reader akak..
skrg da x silent da..;p
slmt b'kenalan..:)

:: AYU AYUMiE :: said... [Reply to Comments]

kalu dulu, design camnie mahal gler kan (Elyza's collections)...

tp skang tak perlu risau dah ngan rega mahal dah kalu nk kain ala-ala english style... kiter leh dpt ngan rega yg berbaloi (ngan poket kita) hehehe!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^