Follow Viruspadu

Tuesday, April 28, 2009

Al-Muntaqa - Busana Muslim

Salam

jom kita tgk satu lagi produk, semalam baca pasal pakej2 pengantin kan, hari ni kasi la can kat member kita ni, bagus ok untuk kita2 yang mencari baju2 ala2 gini, cari jubah ke kan kan kan

salah satu contoh jubah yang dibuka untuk tempahan, saya cari jubah pink, tapi maybe depa tak upload lagi, aimi cepat upload stock baru yer



saya suka tgk kawan2 berniaga, saya suka ceera berniaga jugak, baju ceera pun cantik2, tunggu la saya lepas bersalin kang... huhuhuhuh

ok siapa2 yang bekenan dengan jubah yang saya letak kat atas tu, jom klik2 kat sini

atau klik sini :













"Nama kedai ni AL-MUNTAQA... menjual baju muslimah macam jubah dan blouse (akan datang), juga swimwear utk adults n kids. yang tutup punye la sebab kat kedai cam susah dan mahal kan. semua ni diimport, bukan dari Malaysia." ~ al-muntaqa

untuk penghantaran , AL-MUNTAQA menggunakan perkhidmatan pos laju dengan bayaran dari rm6 sahaja.. boleh juga kalau nak jumpa dan ambil dimana2 yang memudahkan pembeli, boleh la janji2 kat mana2 gitu, (KL, Seremban)

T & C
1. All items are brand new
2. Items sold are not exchangeable or returnable
3. Payment to be made within 2 days after confirmation via Maybank/CIMB account.
4. Postage rate (poslaju): according to weight and location
5. To purchase: please text me at 0122515915 or mail us at almuntaqa@gmail.com
6. C.O.D. is available at: TTDI , The Curve, Damansara Perdana, Shah Alam. No extra charges for c.o.d.

ok uols, selamat bershopping

maklumat lanjut atau nak tgk lain2 produk sila ke blog AL-MUNTAQA atau hubungi no telefon yang tertera di atas, jangan tanya saya pulak hikhikhikhik...

5 komen[s]:

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

wah vp bagus nyer promote...jom promote sekali contest yg ada kat blog sya nie...mana tau ada luck vp leh menang!!!hahahahah...

tp bagus la link tu mmg tgh duk mencari swimming wear tuk muslimah...salu mahal le...

Aimi Fikry @ Fickry said... [Reply to Comments]

tq so much kak vp sebab tlg..appreciate sgt. thank u tau.

THANK YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

=) =)

Mak Su said... [Reply to Comments]

baju mandi tu nmpk menarik, tapi mesti tak der saiz maksu :(

MuMMy 2 Haqq said... [Reply to Comments]

uiiii swim wear diaaa...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

a'a..baju ceera mmg cantek2...ade duit nti nk bli gak..nk support rakan blogger bniaga...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^