Follow Viruspadu

Thursday, April 02, 2009

BATA lagi :D

makin syiok pulak lepas beli kasut maroon bata hari tu, mcm sedappppppp giler lak pakai

huhuhuhuhuhu...

so hari ni saya ajak en.laloque pegi lagi kedai BATA, nak tgk kasut gelap2 lak, sbb kasut itu hari kan kaler maroon, so nak pakai ngan semua kaler baju sgt la feliknya pulak kan, gilo tak mecinggggg, :p

tadi alang2 pegi, terus amik dua, sama patern lak tu, kaler jer lain :D ni kes malas nak round2 keliling tgk kasut lain, duduk setempat, test, beli dan blah :p


satu hitam satu pink... pink tu wajib ok

ok uols pura2 tak nampak saiz kasut yer, hikhikhihkhik

harganya pun sgt la berpatutan uols, satu RM25 sahaja, kot la berminat nak beli, keee saya je minat keh keh keh, pompuan peknen seswai la kasut2 gayak gini yer, lembut2 gitu,

ohhhhhhh rindu nak pakai kasut2 tumit tinggi kusssssssss... huhuhu, takpe takpe, lagi 3 bulan jer :D

ok tu jer

notaV|RUS: dah boleh jadi DUTA BATA lak saya nih :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

isya said... [Reply to Comments]

mmg selesa kasut tu...

TiNiE said... [Reply to Comments]

vp jadi duta apa pun on jerrr....

Emy Omar said... [Reply to Comments]

A'ah sandal macam tu sesuai tu preggie mom..comfortable kan?

atie said... [Reply to Comments]

kaktie pun sejak pregnant dulu terus pakai kasut bata sampai anak dah masuk 2 tahun.selesa kan...

atty's said... [Reply to Comments]

pakai kassut ni mmg besh..sbb selesa..

Asz said... [Reply to Comments]

minat bata jugak.. hehe.. comelnya anak.. mummy nya pon comel jgk... =)

nueeunlimited said... [Reply to Comments]

salam kak vp..
wane pink 2 mmg cantek. mak kite pon beli satu.hehe..
ops..bukan nk same kan akak ngan mak kite tau.ampon2...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

kasut cmtu laa selesa.. patern sama color len ekk..huhu..layan je...

My Blog said... [Reply to Comments]

saya pun suka bata.. tapi bata dulu tak sama ngan bata sekarang.. dulu tahan lama.. hikkk

Umi Nawfal said... [Reply to Comments]

huwaaa.. nak beli kasut jugak! tapi bile berkenan selalu takdak saiz! menci! menci!

ermm.. kat BATA ade kasut saiz 3 or 31/2 tak???? huhuhu.. kalau beli saiz 4 pon selau longgar2.. menci ahh!!

MRS. K said... [Reply to Comments]

kak vp, dulu masa pegnen saya ada beli yg kaler itam tu.. tapi skali kena sebat daa kat knuri.. hampehh betull

umiaiman said... [Reply to Comments]

pernah cuba2 jugak kat kedai hr tu.. memanng sedap kan pakai.. tp tak tengok lak harga.. murah la.. cmm gini buleh bodek cik abg gi beli ni..

rillys said... [Reply to Comments]

mmg sgt comfortable kan...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

memang ssseessuaaii sgt

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hiks... yg pink tu samo la ngan akak punya ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^