Follow Viruspadu

Friday, April 24, 2009

Bekas2 PINK, lipat2 barang bayi yang lama2

ingat tak entry saya jalan2 jusco cari box2 untuk simpan baju2 baby lama2 an-nisa

tu dia, ada 4 kotak kaler pink, 2 kotak untuk baju2 bayi, sekotak untuk lampin dan selimut, satu kotak lagi untuk tuala2 dan apa2 yang boleh disumbatkan, tp rasa mcm tak cukup box tu, takpe, nanti kalau tak cukup beli lg, RM12.90seng ajer jusco tu

pastu yang laci kecik2 kaler hijau tepi dinding tu pulak saya letakkan stokin, sarung tangan baby dengan topi semua la, nanti2 ada masa saya snap kandungan dalam, kalau rajin lorrrr... (nampak gaya mcm malas ajer)

yang kotak kuning beso tu, kotak lama tu, barang2 nisa yang masih boleh digunakan tapi baby masih tak boleh pakai, semua sumbat kat situ dulu

kenapa saya pakai box2 itu, kenapa tak beli yang laci2 tu terus?????

suka hati saya lah wakakakakaka.... takde lah, saje gurau2 ajer uols, saje beli box sebab senang nak angkut masuk kereta, senang kalau nak pindah randah dari rantau ke cheras ke rantau, kereta kecik la katakan, lagipun lepas ni kalau dah tak pakai, box tu boleh pakai untuk benda lain pulak dok... gitu gitu

dan mak yong ini jugak sangat ntah hape2, nak beg baru la pulak, beg untuk bawak gi spital, padahal ada jer beg kat rumah tu, ckp jer nak beg beso mana kan...

saje nak mengeletis beli beg pink ni haaaa... saje nak mood pink masa gi spital nanti, lalalalalalalalala...


beg biasa2 yang murah2 sajork, bertepatan dengan bajet masa beli tu lah

erm... nanti nak beli kain batik kaler pink, stokin kaler pink, tuala kaler pink...

kelasssssssssssssss pink pink pink... i likeeeeeeeeeeee huhuhuhuh bestttttt gilak, tak sabar la pulak rasanya :D

4 komen[s]:

Mya said... [Reply to Comments]

kain batik kaler pinK? errr... :D

IdzaRis79 said... [Reply to Comments]

huhuuhuu..
giler pink nih..siyes!!

nasaoji said... [Reply to Comments]

kak VP ni..mmg antu pink...nnt, bby kuar, biar pink2 gtu...lawa2....

KN said... [Reply to Comments]

Berkelip mata dengan kaler pink ni. haha barang bayi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^