Follow Viruspadu

Wednesday, April 08, 2009

Bila Atam Masuk Majalah...

Sesambil VP gunting rambut, siap dia pesan... "papa cari majalah i-remaja... ade cita pasal Atam"
Cari punya cari punya cari... majalah tu xde kat Jusco Seremban.

Tetiba time lunch tadi. Sedang aku gi tapau makanan, aku singgah kedai majalah kat anjung untuk beli 100 plus. Tetiba terpandang majalah i-remaja. Terus teringat pesanan VP semlm.

Terus la sambar majalah tu. Balik kang bg la VP baca.

Gini la rupa majalah i-Remaja tu



Dah macam pakar ekonomi lak Atam tu... "Jana Pendapatan tu"...



Aper ke burok muka Atam kat muka surat yang ini... nampak jerawat gajah ngan jeragat besi... hahahahahahaha cabuttttttttttttttttttttttttttt selamatkan diri... Atam ngamok!!!!



Teringat bila muka aku penah masuk NST 2-3 kali dlm ruangan Life & Style sebab selalu dapat undangan hadiri function.... glemer u.... auwwwwwww

Masa skolah penah jadi pelakon dlm siri rancangan pendidikan... sampai sekang terase ngigil lagik nie.... hahahahaha

Papa Alesha dan An-nisa Abriza: Somi VP

8 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

eleh, itu terselit2 je masuk..

laloque said... [Reply to Comments]

hahahaha... janji masuk sokabar

ija said... [Reply to Comments]

eh pasal ko tak penah citer kat aku ko penah jadi pelakon kekanak dulu..

tehais said... [Reply to Comments]

wah wah,glemer ceera no.. ;)

ija said... [Reply to Comments]

owh bila aku baca semula..abg lalok ye yg berlakonnn...ooooo

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

Wahhhh Ceera masuk dlm mag ye.
Best nih.

lankapo said... [Reply to Comments]

"nampak jerawat gajah ngan jeragat besi"

haha setuju..byk lagi gamba yg lawa haha

Mama-Danish & Sarah said... [Reply to Comments]

vp, berani awak potong rambut masa peknen. Orang tua2 ckp tak berapa elok. Apapun saya doakan yang terbaik utk awak dan baby awak.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^