Follow Viruspadu

Thursday, April 23, 2009

"kita dah berhenti"

perbualan YM antara kakak dan adik, cubaan mengenakan kakaknya dengan terancang sekali, cisssssssssss tak gunak ko uteh

ayi: uit
andak: apo
ayi: nak tahu tak
andak: apa dia?
ayi: ayie dah berhenti
andak: kenapa?, bergaduh ke
ayi: sbb tah laa
andak: bengang dengan bos?
ayi: tiba2 jer rasa nak berhanti, BOSS??, bukan berhenti kerja, kihkihkih
andak: abis tu, berhenti rokok
ayi: berhenti merokok, kakakakaka
andak: la, igtkan apa td
ayi: takde hadiah untuk ayie ker?
andak: nak hadiah, hadiah apa, hadiah boleh
ayi: takde lah, saje jer
andak: tp kalau ko isap balik, ko kena bagi hadiah berganda kat andak, amacam? ada berani, takut kah?
ayi: ermm, tak pun, ayie dah benti laa, ini betul2 punye
andak: bukan leh percaya ko tu, 10 ko ckp, 11 ko tipu
ayi: betul lah, dah seminggu
andak: we wait n see
ayi: ayie berhenti dgn serta merta, kacang jer lah
andak: ko benti makan kacang mmg la
ayi: adussss, bukan mkn kacang, kwn ayie ckp, sejak ayie benti, muka ayie mkn berseri2 lah, dorang la ckp
andak: blah la, ko yang ckp sendiri, ada hatiiiiiiii... pigidah
ayi: adussssssssssssssssssssssss, betul lahhh, dorang ckp
andak: dorang tu sape
ayi: ayie cuma sampai kan jer
andak: bgtau nama
ayi: hahahaha, kawan ayie lah
andak: pening2... tak percaya langsung

kita tunggu dan lihat ajer lah... wakakakaka... sori la uteh, andak bukan xnak percaya, tp benda ni adalah sangat sukar dipercayai

tapi apa-apa pun, chaiyok chaiyok! selamat berjaya

~ banyak hadiah besday anak2 buah ku yang saya belum beli lagi ni, sabtu ni kot, papa jom shopping yukkkk!!!!

5 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

atam pun macam tak caya je..

takpe, kang suh zackU siasat..

nenekrock said... [Reply to Comments]

siasattt jgn x siasat
mudahann betul la tuhhh
kuatkan semangat ayie tuh
berkobar kobar nampak ha
haks

BigMouth said... [Reply to Comments]

Wah!!! baru seminggu kan.... cubelah sebulan dulu!! Hikss!! Tp, tahniah Ayie!! wlw pun baru seminggu !!! Chaiyok!!!

laloque said... [Reply to Comments]

Ayie benti isap rokok!!!??? huh!!! itu adalah satu petanda baik tu... makna nyer ayie sedang ngumpul duit... makner nyer kita bakal merasa nasik minyak xlama lagik...

Wahai kaum keluarga Haji Noh... Ayie a.k.a Uteh akan pada bila2 masa meminta kita merisik seseorg... bersedia lah

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

mintak tips kt ayie cane die benti kak vp...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^