Follow Viruspadu

Thursday, April 09, 2009

dot com


korang...

agak2 kalau start isnin depan, kita tukar update kat viruspadu[dot]com aci tak?

aci la yer... aci laaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

confirm nak tukar link ke nie kak?
link nie xkan berupdate dah ke?
aci jerr...(tp cam sedih lak)
sb dah biasa dgn link nie :(

Cikpid said... [Reply to Comments]

Aci jek..i follow..hahhahaha

nenekrock said... [Reply to Comments]

alerrr
sayangnya blog pinky nih
hanya dalam memurikah ia nanti???

Lollyp0p_c0keLat said... [Reply to Comments]

aci kat kedai..hihihi..
aci jerw..

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

aci jerr kak..xkesah pon..hehe..

yg pntg blog viruspadu totap ado..hehe

muahhxx..

CiK AiDa said... [Reply to Comments]

kak vp...aci kat india la..hehe..
buleh2...aci jer..akn tetap kubace walupun di mana pun...chewaaaaahhh..

zai@umiaiman said... [Reply to Comments]

tak kisahh kat mana pun.. kemana akak pergi kesitu la sy ikut..sehari tak bc citer akak tak senang duduk ooo

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

jom kita ke .com mah....jom...akak follow aje...janji dapat tengok cica....hiks

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

Silakan VP.Ai setuju dgn u.
Lakukan yg terbaik asalkan tidak terbalik...hikhikhik.
U mmg best...

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

Aci !

saya tak sabar dah ni nak tengok .com berupdate tegar =)

cica apa khabar?

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

tak kisah i follow u...

Abang Long said... [Reply to Comments]

Kabinet pun sudah bertukar.

nizafauzi said... [Reply to Comments]

aci2!!! heheheh

kak, ape kate wat u pink my heart episode 21 kat sane??? nak tak??heeheheh

dah lama tak de cite2 cam drama la.. hikhikhikhik

nasaoji said... [Reply to Comments]

alaaa...tak aci ler...

Ceera said... [Reply to Comments]

atam ok ajer..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

angguk kepala 99x neh....hihihii...sambil tgk minaCi jual kacangg kt luar tingkap nuuuuhh....hihihihihi

lili11 said... [Reply to Comments]

Aci aci bukak pintu ... teringat kat aruah P Ramlee

rillys said... [Reply to Comments]

aci2! heheh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^