Follow Viruspadu

Friday, April 24, 2009

exora itu ada di tesco seremban

lately pi mana2 pun asik cerita pasal exora exora exora jer

tapi peminat kereta la, yang tak minat tu takde la jugak kan

kebetulan pulang kerja tadi, weols terus menghabiskan duit yang berlebih2 dalam wallet en.laloque kat tesco, tak biasalah wallet tebal2 ni, nak kasik nipis sikit, senang sikit nak simpan dalam kocek belakang

ontheway nak ke pintu masuk tesco tu, nampak pulak pameran exora, wahhh memang pucuk dicita ulam mendatang la (betul ke peribahasa ni), en.laloque memang nak sangat tgk exora ni depan-depan, selama ni dok la asik tgk gambo kat internet ajer, terima kasih google (tu dia tiba2)

terus weols terjah telek telek satu satu, tawaf exora banyak kali, tgk pintu, tgk bonet, wah boleh tahan jugak


intai2


gatal pulak tangan nak mengetes duduk dalam, seb baik salesmen duduk jauh, kalau tak malas jugak saya nak layan borak, chewah! yelah saya nak tgk singgah kejap ajer, kalau borak2 lagi, bila pulak saya nak mulakan operasi menipiskan wallet en.laloque kan,

hahahaha perempuan perempuan, mata ajer tgk kereta, otak dah masuk dalam tesco dah

nampaknya exora ni tak berapa menepati citarasa saya, tp beso dia memang beso dan selesa lah, erm takpe kita tunggu mpv dari perodua lak nanti, kot la yang tu acik bekenan ke kan, kotttttt laaaaaaaaa... cheh cheh chehhhh...

saya sebenarnya nak tgk barut2 baby, nak beli barang2 baby sikit sekali, mcm tuala ke apa ke, susu baby S26 tu, pampers baby newborn mamipoko tu, kat tesco murah, jadi boleh la beli banyak sikit, ohhh en.laloque sila la naik pangkat cepat2 sikit, boleh la saya belagak beli barang2 baby kat tempat mahal2 lalalalalalala lariksssssssss

dan esok jugak saya plan nak nipiskan begduit saya pulak, gi beli lagi barang baby, maybe turun KL la kot, harap2 saya sihat la esok, kalau tak hancur harapanku, musnah! musnah!

dan esok jugak, saya nak hadap sekali harung beli semua barang2 baby, saya dah listkan tadi, apa yang dah ada, apa yang belum ada yang perlu jugak kena beli, seb baik dah tak banyak barang kena beli, fuhhh legaaa...

so, dah lepas beli semua barang nanti, baru la lega sikit hati, dan tak payah susah2 nak fikir lagi, kalau nak beli pun setakat topup2 ngada2 ajer la gitu

ishhhhhh lamanya tak kuar shopping jalan2 KL, balik2 ulang alik seremban cheras ajer kan, huhuhuhuh... oh rindunyaaaaaaa

tak sabar! tak sabar!

7 komen[s]:

IxoR@ said... [Reply to Comments]

happy weekend frenz :D

Madam Casper said... [Reply to Comments]

VP
akak dgr susu S26 tu mmg sesuai untk elakkan kuning untk bby yg baru lahir. Betul kan?

atie said... [Reply to Comments]

Dik, buat lah tutorial pasal header yang kat atas tuuu, kaktie pun teringin nak buat camtu gek...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

bestnye sopingggg memang tak sedar poket akan cepat menipis...hihi

Khas Lysha said... [Reply to Comments]

bkn kak tie jer teringin sy pon teringin dgn header gitu..

Cactus said... [Reply to Comments]

sis..nak tutor sal border la..cmne eyk??

RiEz said... [Reply to Comments]

exora...nanti nak kuar perodua nyer pulak nama aper agaknyer...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^