Follow Viruspadu

Monday, April 20, 2009

Hanya Berdua :D

masih lagi melayan blues hikhikhihkihk, ni semua penangan melayan entry2 lama kat fotopages la kekdahnya ni, asikla teringat zaman2 itu, chewah! apo kono ntah, tapi saat2 tu adalah saat yang best sebab weols berdua sgt enjoy, melupakan semua masalah yang ada, melupakan apa2 jer la, cuma ada kami, cuma ada kita, awak dan saya, en.laloque dan isterinya :D

ni masa weols jalan2 kat langkawi, masa ni sebenarnya ikut rombongan ofis saya, kiranya family day lah, tp kan, saya ngan en.laloque buat hal sendiri jer, dah tu kata free aktiviti, harus la weols buat hal sendiri kan

nak makan apa boleh, nak jalan mana boleh, nak berhenti kat mana boleh, sonang bedua jer, tak perlu susah2 nak tunggu2 orang keh keh keh

gambar2 berdua semuanya pakai tripod, gigih en.laloque cari angel yang sesuai untuk snap2 gambar sama2 :p

gambar ini adalah masa julai 2006, wahhhhhhhhh lama sudah

depan opis acik hahaha :D tu nampak tak bgnn belakang tu la opis ku yang sayup2 mata memandang tu, masa ni belum gerak dari opis lagi, saje jalan2 kat taman sebelah opis


ini kereta yang kami sewa kat sana, kebetulan sama pulak dengan kaler baju weols :D


dalam kereta kabel, en.laloque gayat giler masa ni wakakaka, kelakar betui


kampung kilim - hutan paya bakau bagi helang makan


saya suka view ni


dalam bilik pun jadi


di pantai tanjung rhu


stanby nak naik gajah, nama gajah ni lasah :D


di taman buaya langkawi


taman lagenda


bergambar dengan kapal2


di pantai chenang





pulau lagenda


naik feri :D


dah mcm duta pelancongan ke langkawi lak kan

tp memang enjoy gilak masa ni, besttttttttttttttt sgt tau

terasa mcm nak pegi lagi, nanti bila baby dah lahir, dah besar sikit, harus ku angkut family kecil ini berjalan ke sana lagi :D

8 komen[s]:

noname said... [Reply to Comments]

aaaa thn lpas g.. tp xdek gajah daaa huhuuu..

tp mmg saaangaat best.. asyik teringat2 je ms2 dkat langkawi ;)

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

hehehe...
sweet jer gambo akak n laloque..
manja2 gtu

IxoR@ said... [Reply to Comments]

sweet....

romantis....

:D

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

semoga akak bahagia....

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mah..cam budak form 5 je eh...budak form 5 gi curi dating takut mak tahu...wekekeke...

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

waaaaahhhhhhh..bestnye dapat jalan2 berdua-dua-an!!! =)

rOmantik gitu.. =)

nasaoji said... [Reply to Comments]

sakan bergambo ek....

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah.. so romantik lor.. heh..heh..heh..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^