Follow Viruspadu

Saturday, April 11, 2009

Idea adalah sangat dialu2kan

salam

saya masih memekap blog dotCOM ini

terima kasih kak puteri1 sbb bagi tahu yang layout sebelum ni beso sampai kena klik ke kanan kiri, agak leceh disitu kan, so saya dah kecikkan sikit

saya plan nak letak gambar jadi background tp bimbang nampak lagi semak

so kalau uols ada cadangan pandangan komen,

nak cadang tambah apa2 ker, tambah gambar ke, add lagi apa2 kat side bar ke, keluarkan apa yang tak patut ke, sila kan sila kan, saya sangat menghargainya

terima kasihhhhhhh... cemolot sikit :D

11 komen[s]:

ciare (^_^)v said... [Reply to Comments]

pinknya =D dah okey dah ni...molek dah :)

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Sy rasa, kolum yg tengah tu kasi lebar skit...sebab nti bila entri ada gambar...nampak cam serabut plak...

Ok kot !!!

Vp leh cuba.... :D

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mah...akak rasa...klu taruk design belang-belang ke bawah pun lawa mah...nampak kecik sikit blog....

n satu lagi...akak rasa...mah try kecikkan sikit gambar-gambar kat gadjet tuh...n susun satu persatu....coz blog 3 kolum ni klu tak kena susun...nampak semak...

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

vp, layOut baru bOnda kaler pink and sOOOOOOOO sweet.. bOnda tak kesah kalO vp nak sama layOut ngan bOnda =)
sile la jenguk blOg bOnda ye..

kita pun amik dari template gaks bukan wat sdr =p

Mummy Dasy said... [Reply to Comments]

ok dah ni kot..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

ok dah tapi kalo bleh colum tu kasi lebar sket sebab vp suka tulis cite panjang2 takut kang tak muat pulakkk..hihi

atty's said... [Reply to Comments]

bagi kty okeh jugak mah ltk gambo kt background..ltk mcm yg dulu tu..okeh je..

nasaoji said... [Reply to Comments]

tak reti nak kc idea..cukup ngn citer2 dr kak VP, dah memadai tuk kt...;p

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

alahai akak.. wat layout same cam blog dulu pon da cukup cunnnnn~

hehehe =P~

rillys said... [Reply to Comments]

all the best yer!

liwaniel said... [Reply to Comments]

layout camni pun dah cukup cun dah vp







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^