Follow Viruspadu

Thursday, April 09, 2009

kopi oh kopi

curik gambar dari nenekrock, curik tanpa kebenaran plak tu, sowiiiiiiiiiiiii :D maafkan acik yo

lepas saya bukak blog dia tadi, tgk pulak air kopi kaw kaw hitam pekat likat ni, terus terliur2 tau

nak kopi! nak kopi! nak kopi!

gigih ni, dalam keadaan lemah longlai, sambil pegang kepala (ntah kenapa kena pegang kepala ntah) terus turun dapor tau,

bukak peti ais, ishhh mana kopi ni
bukak kabinet, ish mana kopi ni

hari tu mcm ada (zaman bila la agaknya tu keh keh keh)

giler x puas hati

terus capai enset

"papa, ma cari kopi x jumpa, kat mana ek"
"mana la papa tahu, papa kan x minum kopi"
"alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma nak minum kopi"
"minum la milo ke holick dulu"
"xnak! nak kopi jugak"
"papa kan keje ni"
....... buat muka moncong, mcm la orang nampak :p
"yelah2 nanti balik papa beli"

huhuhuhuhu bila fikir2 balik, ntah hape2 jer saya ni, pasal kopi pun beria2

tenang tenang tenang

teh pun ok pe :D last2 buat teh sejag, ha minum la sampai moncet keh keh keh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

over ko pompuan, haha

arpeggios said... [Reply to Comments]

hik..hik..

takper masa nih ler nak manja lebih

tapi jangan minum kopi banyak sgt masa mengandung.

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

sedapnye ayaq kopi tu..terliur teman

yayan said... [Reply to Comments]

Kak, tak elok minum kopi masa ngandung.. efek kat baby..

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

sabor ajelah...hihikhikhik

Dee said... [Reply to Comments]

masa sy mengandung 2x...kedua-duanya sy kuat minum kopi..alhamdulillah xde apa2..n anak2 sy putih2 belaka..

pu3shidah said... [Reply to Comments]

sedapnyerr kopi....

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

babe..

kan tekanan darah tgh rendah 100/60...

jgn la minum kopi...;)

lgpon pregnancy ni x baek minum cafein2 ni...

***adoilaa..mcm la aku ni baek sgt masa preggy dulu..muahahahaha!***

Abang Long said... [Reply to Comments]

Termengidam kopi o ?

mamaadam said... [Reply to Comments]

alamak ai dap pulak nampak kopi ni wpun tiap2 hari membe sebelah asik minum kopi katanya minuman org tua.. tapi take care ye pregnant tu..

atty's said... [Reply to Comments]

minum kopi cicah biskut sedapnya

nenekrock said... [Reply to Comments]

owhhhh femes kopi cap badak sumbu den =D


atty's said...
minum kopi cicah biskut sedapnya

kak ty kalo elykan kopi cicah keropok ikan or kueh bahulu sedap haha yg kopok tuh jgn pelik yaaa sila cuba pasti leleh
=D

kak vp kawe rasa berdusa plak show off kopi tu ammpunnn tuan punya blog
patik x de niat nk buatkn mike ngidam
>,<

KV said... [Reply to Comments]

ahahaha..takpe, ragam org mengandung tu.;P

Mama-Danish & Sarah said... [Reply to Comments]

setuju ngan KV, pompuan ngandung mmg cam gitu. Frust dan kecik kati sangat kalau tak dapat apa yg dia nak makan atau minum. Tingat masa ngandungkan maisarah nak makan roti john tak dapat. Ngajuk aku .....

rillys said... [Reply to Comments]

haha...kalau dpt laki mcm hulk hogan taktau lah

TiNiE said... [Reply to Comments]

huih vp..saya dulu 4 kali peknen mmg giler/ngidam kopi o kaw kaw itam pekat centu. kalau tak dpt bancuh, cium kopi tu pun jadikler...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^