Follow Viruspadu

Monday, April 20, 2009

mood melawa yang melampau2

mood melawa aka mekap aka melaram aka nak cantik2 melampau2 betul la sekarang nih

rasa mcm nak mengadap cermin belek telek muka jer 24 jam, gilo ko apo ni?

lagi2 layan facebook, tgk gambar kawan2 lama, kawan sekolah menengah dulu, perghhhhhhhhhhhhhhhh, semua vogue2 semua lawa2 meletop2 arghhhhhhhhhhhhh jelesnyaaaaaaa hikhikhik

mulalah tgk baju depa lawa, tgk badan depa lawa, tgk semuanya lawaaaaaaaaaa

tiba2 rasa down sebab diri sendiri adalah sangat selekeh comot momot belengassss ohhhhhh tidakkkkkkk

down la mcm ni :(

15 komen[s]:

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Ala la la la....jgn la down!

Vp dah cukup berseri di mata sy....

;D

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

la...hawaitnya mah oi...tak per..nanti lepas bersalin...pantang bebetul...mesti lentik cam anak dara gak tuh..dun wory k....seme orang peknen gitu....jangan sesedihla ye..

peej said... [Reply to Comments]

haha..biasa la tu..facebbok mmg boleh meng-down kan orang..
esp tgk kawan yg life best gila & vogue2..
boleh depress..huhu..

scutemyz said... [Reply to Comments]

olo...lepakla kak vp...xyah rase down..still comei jer sy nengok...xdok ler belengaih...maintain jer...

shiela said... [Reply to Comments]

xpe..kak vp still menten cute ;)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ala...jgnla mcm tu..kan VP peknen...biasalah tu kan hormon peknen..tp bg sy vp tetap comel..

MuMMy 2 Haqq said... [Reply to Comments]

alaaa..comei hapeee..
kite tukar link ye. sy dah link kan awak..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

alololoooo....jgn laa down....sape kata tak lawo??? ishk3....sgt2 SWEETTTTTTTTTTTTTTTTTTT......sumpah tak tipu....percayalahhhhhhh...heheheh...

KV said... [Reply to Comments]

tak yah down2. Pi make up nu. Haha

ogy said... [Reply to Comments]

ala² jgn la down VP!!!

atty's said... [Reply to Comments]

alor mah..nanti lepas bersalin ko psaang badan lak..

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

pembawaan tue =)

intank said... [Reply to Comments]

hai Vp...i'm yr silent reader..jarang bg komen...tp yg ni sajer gatai nk komen...jgn la sedih2..i tgk u lagi berseri tambahan mengandung n pakai baju2 pregnant lagi sweet..u kan suka pink lagi la cun...

p/s: jgn sedih k..nnt baby pn sedih dgr mama dia nangis...

CiK AiDa said... [Reply to Comments]

kak vp di tag!hehe..
jgn lupa wat eh kak...simple jer :-)
tenkiueeeeeeee..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ala.. takmo la rasa down... vp pun apa kurangnya.. sungguh cantik dan berseri2 gak







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^