Follow Viruspadu

Wednesday, April 15, 2009

PENGUMUMAN PENTING...

Blog ini secara rasmi nyer dimandomkan. Mulai 12 April 2009, Blog ini akan menjadi bahan sejarah. Tetapi usah risau dan gusar... blog baru telah dibina. So selepas tarikh di atas... tuan/puan diminta berkunjung ke... www.viruspadu.com

SEKIAN, TERIMA KASIH.


sAYA yang menjalankan amanah...
VP sedang sibuk handle orang dlm
kursus IT kat opis dia


Papa Alesha dan An-nisa Abriza; Somi VP

3 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

ok ok rogerrrr

eimma"s said... [Reply to Comments]

sama2..hehe...kena buh link lain la kat blog ima..hehehe

salam singgah

Farah Syazana said... [Reply to Comments]

hei sume2..

Jum masuk website masak2 ni

http://www.trymasak.my

p/s kak VP xpe kan iklan skit? =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^