Follow Viruspadu

Saturday, April 04, 2009

Selamat Hari Lahir Papa An-Nisa

Hari Isnin, 6 April

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG ;)

Terima kasih kerana menjadi suami yang baik

Terima kasih kerana menjadi papa yang penyayang kepada anak-anak kita

Terima kasih kerana sentiasa memanjakan kami anak beranak

Mama, Alesha dan Nisa Love You So Much

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

a.lalok gumuk.. miahaha.. hapy besday en lalok.. my best bro ever!

amyza@kakyong said... [Reply to Comments]

HAPPY BIRTHDAY TO EN LALOQUE..SMOGA BAHAGIA SELALU DISAMPING KAK VP N ANAK2...

atty's said... [Reply to Comments]

SELAAMAT HARI JADI EN.LALOQUE..
SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI SELALU DAN BAHAGIA DI SAMPING FAMILY ..AMIN..

FIERA said... [Reply to Comments]

OWH Heppy birthday pada en.laloque too.... untung kak VP dapat suami yang caring macam en.laloque

I n n z said... [Reply to Comments]

happy burfday abg laloque.

mOga Allah limpahkan rezeki n kesejahteraan towards you n family
^___^

liwaniel said... [Reply to Comments]

happy birthday to en. laloque...

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ho..ho. happy besday en. laloque.. semoga bertambah usia.. bertambah rezeki.. dan bahagia bersama keluarga hingga keakhir hayat..insyallah

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

Happy birthday Papa Annisa

Saya kagum tengok cara en laloque menjaga dan memanjakan isteri dan anak2..

laloque said... [Reply to Comments]

hahahahaha.... xsangka ade org wish besday gua yang ke 25 tahun.

RieNa said... [Reply to Comments]

en laloque!! kita berkongsi tarikh besdei yg sama!!

tp saya muda lg byk lah dr en laloque..hehehehe..jgn jelless!!!

HAPPY BIRTHDAY TO US!!!

moga Allah merahmati hidup en laloque sekeluarga..amin!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

epi besday to laloque.. semoga panjang umur, murah re3zeki dan sihat sejahtera hendaknya... amin:D

Mama-Danish & Sarah said... [Reply to Comments]

HAPPY BIRTHDAY PAPA AN-NISA. SEMOGA BAHAGIA DISAMPING ISTERI DAN ANAK TERCINTA.

Tukang cerita said... [Reply to Comments]

Hepi Besday.....

zino said... [Reply to Comments]

selamat hari lahir utk laloque.. semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan .. amin..

mama ranggie said... [Reply to Comments]

hepi besday to papa nica...ermmm...yg ke bepa ek?hiks....15?

edrina said... [Reply to Comments]

Happy besday to papa nica... semoga dipanjangkan usia, dikurniakan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki & berbahagia selalu disamping isteri & anak2 yg cantik & tomei2 tu :-)

Mya said... [Reply to Comments]

happy birthday en laloque.. semoga pjg umur.. :)

Ceera said... [Reply to Comments]

hepi besday abangndak..

belanja makan la.. apa lagik..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

a tribute to en. laloque nih! ;)

Qeela Azali said... [Reply to Comments]

happy birthday en laloque.. smoga dpanjangkan umur n murah rzeki.. amin~ hihi.. lame da xmsuk blog kak vp.. kat sremban ni internet umah ni "laju" sgt.. susah nk on9.. LOL.. (:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^