Follow Viruspadu

Friday, April 24, 2009

smokey eyes

[kakcik, adib dan nisa]

[gambar memang sesungguhnya langsung takde kena mengena langsung dengan cerita di bawah]

saya adalah seorang yang sangat tak pandai mekap

kalau mekap pun main2 tepek jer, janji pakai!

janji ada merah2 sikit tak pucat kan

nak pakai celak kek mato pun jari gigil2 okey, ntah bila nak cekap pun entah la

leed ada buat entry dia belajar dengan kakyus cara2 mekap gitu, wahhhhhhhhhh teringin la nak buat mcm tu, teringin sgt nak buat mata mcm tu... jenuh jugak la saya tgk cara kak yus tu mekap mata, tp sbb tgk kat video kan, mcm kecik kan, so ala2 berpinau2 gak mata acik, tak barapa paham beno nak buat mcm mana

nak amik kelas mekap2... erm... mungkin bukan sekarang la kan, paham2 sendiri jer la, maybe lepas bersalin kang boleh la kot

haaa fealize kan ada buat kelas mekap kan, nanti ajar saya can tak??? can arrr can arrrrrrrr

nanti saya masukkan entry butik pengantin yer, tungguuuu, khas untuk bakal pengantin, bakal nak bertunang, jugak boleh untuk uols kalau nak gi function yang kelas2 gitu, dia leh mekap2 untuk uols jugak, entry tu senin la acik masukkan yo! masih lagi dalam peringkat draft.

teringinnnnnnnnn sangat nak wat smokey eyes... wahhhh adakah ini dalam kategori mengidam uols?????

4 komen[s]:

MuMMy 2 Haqq said... [Reply to Comments]

ye itu pun kategori mengidam..hehehe..

krelyana said... [Reply to Comments]

kak vp...yana salu tgk ada sorg nih aja cemana nak makeup step by step kat youtube..cantik pulak org tuh...nih yana kasik link dier utk akak ok??boley laa try2..yana ada try jugak sikit2..mmg menjadi..sbb mmg detail dier ajar...

http://www.youtube.com/watch?v=_nJXK5EJEQA&feature=channel_page

tuh link nye..or kalau kak vp x boley bukak..gie youtube type MichellePhan..slamat mencuba akak..

Red Mummy said... [Reply to Comments]

mah

kat RM, ari2 ada entry make up mah
alah tu ler tak nak collaboration ngan RM...

akak pun leh buat sesikit gak
sket jer ler
bnyk kang jadi muka hantu plak

nasaoji said... [Reply to Comments]

main conteng2 jer dlu kak VP kat muker, peh tu, lm2, kompem ok...kt pun dulu tak reti,skang...reti la dr org yg tak reti...;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^