Follow Viruspadu

Wednesday, April 22, 2009

sudah masuk area 30an

bukan umur yer anak2, bukan 30 an untuk usia ku, itu tahun depan

[sekadar gambar hiasan]


hari ni dah genap kandungan saya 30 minggu masih dalam lingkungan 7 bulan

last check
berat 68.5kg
hb 9.8

nak cutiii
nak cutiiiiii
nak cutiiiiiiiiiiiiiiiiii

boleh tak? nak amik cuti sampai bersalin? badan adalah sangat lemah

14 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

heehe..kalo ade surat doc leh je mah..
asal kty tak ler view ye mah nya heder..huhuhuh

RieNa said... [Reply to Comments]

alhamdulillah, kita sama2 dah 30 minggu..

moga kita sama2 sejahtera hingga ke akhirnya..amin.

betul, rasa mcm nak cuti sampai abih pantang..hehehe

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

owh tak sabar nak bercuti untuk bersalin yer VP

eTtY NoTtY said... [Reply to Comments]

68kg ek...kita ari tu smpai 74kg... haiyoo... mencikk tgk bdn bolat2... pas besalin gi umh tukang jahit dia ckp "ni kena besar 1 inci, sini setengah inci, sini 1 inci"... sakit joo ati.. xdok langsung ckp makin kocik...
mmg VP kalau dpt cuti sgt laa seronok kalau kita tgh time mcm ni. saya dulu asyik tukar2 klinik sbb nak amik mc coz x larat nak bwk body dah...ekekekke...sabar yer

shaliza said... [Reply to Comments]

knp rendah sgt BP tu...jaga diri ya,mkn la sup bayam+ikan bilis bnyk2...

nenekrock said... [Reply to Comments]

kakk kalo akk selesa cuti better akk cuti kak siann akak lesu je tuh

Y u Z z 9071 said... [Reply to Comments]

semoga cepat sihat ye VP...

zai@umiaiman said... [Reply to Comments]

semoga akak akan terus kuat dah selamat semuanyer yer...

KV said... [Reply to Comments]

kesian lak kat zaimah. Akak dulu pun gitu ler. Asyik nak cuti jer. Badan sakit sana sini. Sabar yer.

arniyanti said... [Reply to Comments]

dah kuar pekeliling baru...
boleh ambik cuti 2 minggu sblum bersalin..
tapi tolak dari cuti bersalin 60 hari...

yginsaf.com said... [Reply to Comments]

banyakkan berehat..

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

agak jaga diri baik2 ye..

ratna said... [Reply to Comments]

alhamdulillah.. dah pun 30 minggu. semoga sentiasa sihat. kalau saya tu dah kena berjaga-jaga sbb dah bole bersalin dah kalau 30 minggu.

-Misztake- said... [Reply to Comments]

dah 30 minggu dah..
semoga terus sihat.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^