Follow Viruspadu

Wednesday, April 29, 2009

tiba2


tiba2 terasa lapar

tiba2 terasa nak makan ketam bakar

tiba2 terasa nak makan ikan bakar cicah air asam

pehhhhhhhhhhhhhh

13 komen[s]:

liwaniel said... [Reply to Comments]

sedap tu ketam bakar...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy yg x mengidam pun rase nk makan plak...xpe org peknen kene layankan jer kan en laloque...he he he..

KV said... [Reply to Comments]

MENGIDAM!!!

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

hehhee...letak gambar papa nisa tu..dah hint2x utk en.laloque tu..hiksss

nasaoji said... [Reply to Comments]

lololololo..mujur dp suami cam en. laloqe itu..layaannnn kan jer c isteri tercinta...

kasih suami pd isteri...;p

Shazwani said... [Reply to Comments]

wahhh.sodap2

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

sedap gilakkkk ketam babar cecah air asam

tapi saya tak penah try pon.. rase2 cam sedap kot :P

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

Gigih en somi bakar ya.. mujurlah dapat hubby mcm tu... akak pun teringin plak nak makan ikan bakar cicah air asam jawa...huhuhu

Lestat said... [Reply to Comments]

wahh..sudah ada dot com sendili..

** Ada teka teki di blog aku..jawapan betul dapat hadiah..tryla.

www.suaramelayumuda.blogspot.com

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

ikan bakar air asam mmg lazatt woo...

...sWeeT uMi... said... [Reply to Comments]

pehhh...best tu ketam bakar...ada can nak wat bbq gak nih..

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

nk titittttt.....

-Misztake- said... [Reply to Comments]

vp..
tgk gmbr ni tetiba rasa nak makan sate lak..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^