Tuesday, April 28, 2009

tungku besi berpemegang

ini tungku, chewah mcm la uols tak kenal

ini pun penting ni untuk lepas bersalin ni

saya beli kat giant senawang, dalam RM35

tp saya tgk kat internet, depa jual lg murah gitu, RM20 sajork, cuba uols tgk kat pesonawanita, kat sana mcm2 adaaaaaaaaaaa

harap info tak seberapa ni dapat membantu uols, untuk ibu baru dan semua lah

daaaaaaaaaaaaa

9 komen[s]:

liwaniel said... [Reply to Comments]

ade ye jual tungku besi ni...wanie guna batu sungai masa bersalinkan irfan..ingat nak cari jugak la tungku besi untuk pantang second baby ni

Fariena said... [Reply to Comments]

yes, tungku besi nie mmg best pakai...dulu ina berpantang mmg pakai tungku besi nie..thn lama panasnyer...berat n senang nak pegang...memudahkan la

IxoR@ said... [Reply to Comments]

seingat sy org dulu2 pakai batu sungai ke, batu bata ke...

tp sekarang dah moden....semuanya mudah & senang.

vagg. said... [Reply to Comments]

first time tgk.
nmpak cam pin bowling plak kan.
ekekeke
kalo yg bulat ada sambung skali ngan besi tuh ada la tengok.
yg nk bawah dia tak bulat.. bentuk gitu..

bagus2.
dah bookmark pun itu PESONA WANITA hiks

MuMMy 2 Haqq said... [Reply to Comments]

canggih tol la tungku gini..nak kena preknen balik ni nak try tunku neh..heheh

nasaoji said... [Reply to Comments]

kak VP beli brand afiat ke peh pantang nnt?..anak toke nyer, kwn kt, klu mau %, leh kt btau mmber ni,..;p

Ryn said... [Reply to Comments]

baru tau ada tungku gini...dulu kemain guna batu sungai balut ngn daun mengkudu...hahahaha..gigih laa p cari daun mengkudu masa tuh..

eimah said... [Reply to Comments]

vp nk set ubat bersalin pn boleh...keluaran afiat gak...kalo mau ble bgtau kite ble pos kn....harga termasuk penghantaran RM 75 kite bg 1 set 10 barang lengkap 44 hari berpantang

-Misztake- said... [Reply to Comments]

1st time tgk tungku gini..
sblm ni biasa tgk sedara mara guna tuku batu ngn pasir je..

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^