Follow Viruspadu

Tuesday, April 28, 2009

vp bersama dot com

saje nak update kat sini

sudah hampir sebulan saya mengemaskini blog saya di page baru saya

jadi kawan2 ku yang ku sayangi

jom ke page baru saya jom

http://www.viruspadu.com


jom jom

ops jangan lupa tambahkan link dotcom saya yer, tp link blogspot ni jangan delete yer, saje la wat kenangan gitu

daaaaaaaaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

swit@kon said... [Reply to Comments]

nak jenguk, tapi invited sahaja :(

monamie said... [Reply to Comments]

:( akak! takleh dah masuk... invited readers only...

invite mona pls. sori for disturbing, kakak!

monadzibi@gmail.com

tq in advance :D

monamie said... [Reply to Comments]

oo ok.. dh paham pasaipa akak private blog. take good care. get weel soon. lepas ni masuk blog papa cica lak laaa...

idyavie said... [Reply to Comments]

Super PINK, cute BLOG.. Salam...nice blog...salam kunjung ke idyavie.blogspot.com & sudi2 lah register as my follower TQ

Abgzan said... [Reply to Comments]

Salam Puan Viruspadu,

Amat menarik your website ni...Saya pun baru start blog setelah sekian lama berangan2. hehe.

Dlm blog saya, saya menceritakan pengalam hidup saya seharian dan jugak kisah saya melabur dalam pelbagai bentuk spt Bursa Saham, Unit Trust, ASB, Bank Rakyat, Bank Persatuan, Hartanah, Emas, Forex, HPA, home renovation, insurans, anak-anak, etc...

Kalau free2, lawatilah ya:

http://kakilabur.blogspot.com/

Salaam.

chipsmore said... [Reply to Comments]

waa..dah ada domain..

klik klik iklan anda ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^