Follow Viruspadu

Saturday, May 02, 2009

hari cuti nak buat apa yer

indahnya bila dapat cuti free gini kan

selamat bercuti uols, ada plan pi mana2 kah? weols memang takde plan pi mana2 pun, plan nak tambah lemak kat badan jer, plan nak tido2 baring2 jer

pagi2 tu, konfem bangun lewat la kan, rugi la nak bangun awal2, nisa jugak agak memahami pulak, bagus! kul 9 lebih baru dia bangun, alah weols ni kata lewat2 pun, kul 8 lebih mata dah terang dah

so bila nisa belum bangun lagi, saya ngan en.laloque apa lagi, ado la xtvt laki bini ni leh buat wakakakakaka

en.laloque download game kat pda dia laaa.... weols lawan la main sape terer! game minesweeper je pun hahahaha, main sape lagi terer dapat time terendah lalalalala, harus la bini dia lagi hebat bab2 main game ni kan, dah diasuh dari kecik ni,

"cepat2 siap, jom gi sarapan"

ha ni pun satu masalah gak ni, sape nak mandi dulu pun leh jadi isu ni, kejap tolak dia mandi dulu, kejap tolak dia mandi dulu, terleka2 sampai kul 10 baru hegeh2 nak kuar cari sarapan, perut betul2 krokkrek ni,

weols kali ni adalah serba golap, golap gulita!


"mama, ca nak wak baby"
"ok bawak la"

pastu papa menyampuk
"nisa bawak sendiri tau, nanti jangan suruh papa pegang yer" hahahaha... malu la tuh


hari cuti ni kan, mcm risau jugak, mesti kedai makan byk yang katup, sini bukan mcm KL nun,

weols konon nak makan dekat2 dengan citypark tu la, lepas makan boleh terus gi taman tu, boleh nisa main kat taman permainan dulu, main buai ke gelongsor ke

tapi kul 10 tu dah terik dah, malas pulak la gi taman tu

lepas makan nasi lemak, terus masuk kereta, nak balik la kononnya

papa dia tiba2 saje gurau2 ngan nisa

"jom ca kita jalan2"

saya mcm pelik

"nak jalan gi mana papa"
"takde la saje je cakap mcm tu kat nisa"
"tak baik ok, cakap main2, tu dah mcm ajar anak tipu dah tu"

wahhhhhhhhhh tetiba bini dia emo tak tentu pasal, sbb tetiba rasa omak dia lak kena tipu wakakakakakaka

tiba2 saya tgk en.laloque jalan masuk lorong dalam, tetiba jalan lain pulak

"ni nak balik rantau ke hape ni"
"takde la"
"abis tu nak gi mana ni"
"adalahhhhhhhhhhh rahsia"

hahahaha... rahsia2 ni yang teruja ni

tgk2 en.laloque terus bawak weols ke PD wahahahaha golak bosar saya, tp panas2 terik tu tak larat pulak saya nak keluar kereta, so weols cuma jalan2 dalam kereta jer tgk pemandangan pantai

baru en.laloque teringat yang bestfren dia nak masuk rumah baru kat pd nun, terus call menyinggah, tgk rumah baru lorrrrrrrrrr

cantik rumah barunya, corner lot, laman nya beso jugak, tp barang2 belum masuk lagi, adalah barang2 baru yang baru dibeli terus hantar kat sini mcm katil ni la, beli2 terus suruh lori kedai tu hantar sini, ada gak tempat saya boleh landing

konon nak amik gambar rumah, tp tuan rumah kata, tunggu la dah cantik nanti, hihkihkhihkhihk.... iyo laaahhhhhh

weols lepak kejap jer, lepas tu nak balik cheras pulak

family saya ajak makan2 satu family, makan kek mano, acik lupo! tp harus la makan2 adalah best!

7 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

happy weekend mah..

ratna said... [Reply to Comments]

VP.. cuti2 mcm ni mmg syiok bangun lambat sbb hari2 dah kena bangun awal subuh..

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

VP...
Selamat Bercuti.
:)

Khas Lysha said... [Reply to Comments]

bestnyer dgr org berumah baru di sana sini,.. biler la sy dpt membeli belah rumah ni,.. hmm

selamat bercoti vp

mama ranggie said... [Reply to Comments]

wah..dah turun PD AWAT X MSJ GUE..AKU DAH LAMA X JUMPO KO NIH,WENDU AR...NEXT TIME MSJ AKU YO...TU PUN KALO KO LARAT YO..KO JAGA BB BEBAIK TAU,JGN LASAK2 SGT TAU!

RiEz said... [Reply to Comments]

huhuhu cuti ku abis di opis jer kak vp...saya kan pekerja terajin di bank saya...opsss....shhhh...hikhik

Maizatul said... [Reply to Comments]

salam...
akak, gi p.d hari pe ni?
saya pon ade gi gak.hari sabtu dgn family mak cik. tul2 bercuti.mandi2 laut.. syok... pastu hari ahad saya ade gi jusco, kul 5 lbih. intai2 juge kot2 akak ade kat ctu. dapat jumpe akak tentu best.n petang tu juge saya gi jln citypark.xsangka rupe-rupenye kite pergi ke tempat yg same cuti ni.cume berlainan waktu. nanti harap2 bleh bertembung lah plak.heheheh...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^