Follow Viruspadu

Tuesday, May 05, 2009

jeram part 1

terpaksa la buat part2, sebab nak termuntah acik nak kocikkan saiz gambar2 yang ado!

kali ni kameraman acik sangat la memberikan kerjasama yang jitu tau, sebelum ni nak kena jegir2 mata baru dia snapkan gambo, kali ni dah pandai2 sendiri dah clap clap clap untuk laki den, chewahhhh....

kalau dah namanya nak kuar makan ramai2 tu kan, memang la mcm2 hal kan, nak nunggu sorang2 siap la, nak nunggu sorang2 sampai la, itu ini la, havoc!

janji nak kuar kul 9 ke mcm tu, tp kul 9 masih ada yang bongkang2 lagi wekekekeke, salah sorang yang bongkang2 tu saya lah lalalalalala... tunggu dia tu siap dulu, dia tunggu dia siap dulu, abis tu sape nak siap dulu ni?????

sudahnya dekat 10 jugak baru beramai2 gerak dari rumah omak

nisa yang dimekap oleh makngahnya...


saya terus masuk kereta dan menunggu ajer, weols tak reti jalan, so kena follow orang la


jauh gilakkkkkkkkkkkkk ok dari rumah emak saya ke jeram ni, ada la dalam sejam lebih mcm tu

jalan konvoi pulak satu hal, abgngah bawak kereta bapak la laju, weols yang memfollow dari belakang ni, kelangkalibut dibuatnya, adoiyai abangngah, nak racing ke hapo! wakakakaka... fail la lu... sudahnya hilang mcm tu jer

terus call ceera, kata tunggu kat mana2, weols dah hilang punca dah ni, dah tak tahu nak kemana hala dah! hiks

dah tunggu2, jalan balik, akhirnya sampai gak

kematu gak la vontot acik dalam keto tu, sejam lebih weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


sampai2, masing2 pakat cari toilet dulu!


dua budak "baik" sangat!


carik2 ikan best, ini tugas mak ngan abah ni, weols tahu makan jer, pilih2 ikan ni biar kita serahkan kepada pakar, chewah


tp kena gak sibuk2 kat situ, biasalah bloggers la katakan, vp dan manrojak, tiba2 muka ceera nunnnn jauh kat belakang pun ado wakakakaka


bergedik2


perut lapar giler weiiiiiiiiiiiiii masa ni, daripada siang la tahan perut x makan





pemilihan tempat duduk juga perlu bijak yer kawan2

jangan duduk dengan yang kuat makan wakakakaka...

masing2 dah mcm pirana bila kerang sampai atas meja dulu, sekelip mata licin




ok nanti sambung lagi la yer, nak bukak buku jap, nak study, esok exam marrrrr

11 komen[s]:

neezareef said... [Reply to Comments]

skali pg mkn ramai2 gitu meriahnya rasa...
untung jugak ade family member yg ramai...nak2 plak kalo semua baik2 belaka..tp kalo sesekali becekau tu ok gak kan..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

sodapnye makan ramai2 ikan bakar.. perghhhh

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

bestnya kumpul n makan ramai2....tang berebut2 tu best...

ogy said... [Reply to Comments]

ishh.... dh dekat sgt la ngan umah kita tu VP.... ishhh... rugi² kalau x dh bleh jumpa VP 1 Family....

TukangKarut said... [Reply to Comments]

hi,

check out blog redmummy on tutorial for free software to auto resize your photos.

rillys said... [Reply to Comments]

wah...mewah makan baby dlm perut...hehe

laloque said... [Reply to Comments]

Persekitaran bersih.. selesa.. kemudahan baik.. cuma makanan dia xsampai piawaian tekak aku...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wahhh...panjangnyerr meja...meriah2...

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

pemilihan tempat duduk juga perlu bijak yer kawan2

jangan duduk dengan yang kuat makan wakakakaka...

betul betul betul!!! hehehehe

RiEz said... [Reply to Comments]

wah gathering yang bikin gempak 1 kole slangor...

liza said... [Reply to Comments]

hehe...family bloggers...sume pakat kuarkan kamera. nice blog!

yg benar,
silent reader







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^