Follow Viruspadu

Tuesday, May 05, 2009

jeram part 2

takde dah part lain dah, ini la last, berpinau saya nak kocik kan gambo! bukan hape, kepala mmg tgh pening, esok exam pulak tu, otak berdebar2 nak exam, hati malas nak baca buku, mcm mana tu yer, erm tido dulu la lepas ni, aci tak, kot2 lepas bangun tido tu ado semangat sikit nak study, chewahhhhhhhhhhh... berangan!

ok2 sambung pasal makan2 ikan bakaq kek jeram yer

makanan dia adalah biasa2 ajer kot, ini pandangan dari sudut tekak dan lidahku la, nak kata sedap mabeles2 sgt tu, belum lagi kot, masih boleh diperbaiki dari masa ke masa

dah mcm komen cikgu dalam reportcard sekolah la pulak yer tak

ini tomyam, juga tak kena ngan selera saya, so makan sikit jer


lagi


lagiiiiiiiiiiiiiii... terliur la uols yang tengah krak kruk tu yer, lapo yer, siannnnnnnnn


makan makan makan makan makan

kusyuk ajer makan, dan dekat abis baru la dengar suara, laaaaaaaaaa ada orang rupanya wakakakaka


paling tak boleh blah makan adalah ceera hahahahahahahaha...

makan tak hengat2 wei, orang dah sudah makan, dah sendawa berjuta2 kali, dia masih tunduk ngadap pinggan, nak kena mengaji sebelah telinga dia ni, betui ke ceera yang tengah makan tu hahahaha... adoila, memang ceera jadi bahan la malam tu



ok dalam banyak2, teh tarik dia paling sedap, so saya belasah tu jer la pun

laki ku yang setia melayan nisa, layan nisa makan, layan nisa meragam, layan nisa lari2, seb baik la... kalau harapkan mama dia, pengsan la kot! riba nisa dalam kereta pun dah rasa tak larat senak2 perut hiks



licinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........


ok setel makan2, waktu untuk nisa bermain2, kat sini bapak la ramai orang, jadi walaupun sepupu nisa pun ramai jer main2 sekali, tp risau tetap risau kan, nisa main2 weols dua laki bini dok memerhatikan nisa jer... weiiiiiiiiii malam ni weiiiiiiiiii




doblas lebih kot, semua setel

so berangkat pulang ke cheras

sampai cheras kul 1 lebih, huarghhhhhhhhh mengantuk gilakkkkkkk

9 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

hamboi lazatnye makanan depa!!

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Mmg dah lapar ni....perutku sudah berbunyi!

ngehngehngehhhh

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

VP,

Mummy aqil pun pi makan kat tempat yg sama tp pi awal sikit...patutlah masa kat sana ada nampak satu tempat dah reserve panjang......
sodapkan makan kek sanun...den suko...hehehehe

zai@umiaiman said... [Reply to Comments]

hai la .. bila la nk bleh pegi mkn sini ni.. memng kruk krak perut ni..

liwaniel said... [Reply to Comments]

meriah makan ramai2..nampak sedap semua makanan tu

laloque said... [Reply to Comments]

Penilaian keseluruhan...

AKU BAGI 3 BINTANG JER..

pssst: mama nnt kita gi restoran parameswara kat Umbai nun...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

sonoknyerrr sume bkumpul...

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

bestnye gathering sefamili mamam ikan bakar!!!!

RiEz said... [Reply to Comments]

sedapnyer makanan.... =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^