Follow Viruspadu

Friday, May 15, 2009

lawak2 petang jumaat

saya copy dari blog kebod aka jue jer, sbb saya rasa lawak jer baca petang2 gini, byk lagi lawak dia, tp saya copy sikit jer

mcm2 jenis lawak daaaaa

lawak1
SAM: Semalam aku nampak hantu!
DOL: Uih! kau terkejut tak?
SAM: Taklah.... hantu tu yang terkejut tengok aku.
DOL: Mana kau tahu?
SAM: Aku tengok muka dia pucat semacam jer....
adoilaaa... kelakar ok, muka saya selalu pucat sekarang ni, tu yang buat saya gelak lagi tu

lawak2
SAM: Dah dua kali perompak yang sama datang merompak kedai kita.
DOL: Tu lah aku dah cakap kat kau,jangan pasang signboard "SILA DATANG LAGI"
hahahaha sabo jer la

lawak3
SAM: Aku ada AIDS? mana ada...
DOL: Aku baca 1 dari 10 orang kat Negara ni ada aids. Aku dah tanya 9 orang, semua tak ada aids, kau orang ke 10, tak payah tanya, aku dah tahu...
boleh la pulak mcm tu yer,

11 komen[s]:

mama erfan said... [Reply to Comments]

ekekekkkk sangat kelakar ye lawak ini vp...

RiEz said... [Reply to Comments]

huhu best2...

Liz said... [Reply to Comments]

ahahaha..lawak btol

zh-ena said... [Reply to Comments]

hilangkan rasa tension di pagi sabtu

RoSe said... [Reply to Comments]

salam kak vp...


hahahha...mmg kelakar lawak2 tu....nnt kalau ada lagi leh letak lagikan...


dulu saya ni silent reader akak jer...ari2 mesti baca blog akak...skang ni dah terbuka nak buat blog sendiri...sudlah kiranya kalau free jenguk blog dan add blog saya...salam kenal

[zaza] said... [Reply to Comments]

hai kak vp..ni mungkin takde kaitan dgn entry ni, tpcuba baca artikel pasal SBS dlm blog ni ok? http://ummusaif.com/
ada tulis pasal SBS (Shaken Baby Syndrome) and dit may caused by buaian..hati2 ye nnt ada baby =)
lagipun lebih elok kalau tidurkan baby without buai, taklah dia meragam nak buai kat mana2. =)

Hotmama said... [Reply to Comments]

mmg lawak gilerrr

A.I said... [Reply to Comments]

wakakakakaka...giler arrr! pendek je..tp lawak ooo..

wei zaimah, mekaseh tau sbb kau sudi memfollowkan diri kt blog sengal aku tu. kembang kuncup bontot aku bangga. TQ..

oh ye! ade stok tudung baru sampai kt kedai aku tu. murah2 je tau..jom tengok! http://kedai-ai.blogspot.com

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

hohohoh...mcm2....

liwaniel said... [Reply to Comments]

hahaha..kelakar2

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

wakakakakaka!

sy pon dok tergelak je nihhh...


kakakakakaka!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^