Follow Viruspadu

Saturday, May 23, 2009

maaf atas ketidak update-an saya

lalok ajer yang update perkembangan nisa skrg

perkembangan saya yang berkembang2 ni, tak payah citer kot, kang bosan pulak

mohon ke blog dia yer, tak pun dia update kat sini jer nanti

tgk la mcm mana yer


9 komen[s]:

Anonymous. said... [Reply to Comments]

Kak VP, take care!

mama | sarah | syimir said... [Reply to Comments]

semoga cepat2 sihat ye...kat tickers tu mmg VP kena bsalin awal ke?

RiEz said... [Reply to Comments]

Rehat2 la kak...takper tak update...janji akak sihat sentiasa =)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

ala rindu kat VP.. pepon take care ye!!

edrina said... [Reply to Comments]

VP..kami semua memahami..kesihatan vp & baby dlm kandungan tu lebih utama.. jg diri & rehat secukupnya ok?

Yan said... [Reply to Comments]

salam kenal..

jom join contest saya..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh... tak kisah la kan.. janji VP sihat hendaknya

Aspalela said... [Reply to Comments]

Salam....
rindu betol ngan cite Nisa..suke tgk keletah dia...dia cute la...heheh

tp apesai tu ari kena "invite" bagai ekk??
sedih tol x dpt tgk nisa....hehhe

utk pengetahuan..sya mmg rajin g jengah blog VP ni...nice la...lagi2 tgk wajah comel nisa...

Utk VP, harap sihat sejahtera la ye...mmm..x sabo nak tgk adik Nisa...hehe

rillys said... [Reply to Comments]

it's ok it's orait...yg penting vp sihat







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^