Follow Viruspadu

Thursday, May 07, 2009

makan2 di padang sri Serdang

yaribaaaaaaaaaaaaaaaaa

exam PTK ku sudah selesai lalalalalala

ini kali kedua saya amik ni, dulu punya kantoi, tula dulu konfiden sangat lulus, padan muka gua, last2 kena repeat wakakakaka

kelmarin saya amik cuti, konon nak study la, gigih ni, daripada minggu lepas lagi dah photostate nota2, semangat jitu la konon

tp bila nak baca jer, ahhhhhhhhh esok lah...
bila nak baca jer, ahhhhhhhhhh esok lah

kelmarin pun gitu gak, bangun pagi toksah cakap la dia punya awal mcm mana, tp dok ngadap laptop la pulak kan

kul 8... jap lagi la kul 10 lah
kul 10... jap lagi la kul 1 lah
kul 1... jap lagi kul 3 lah

last2 call en.laloque, mengadu domba ngan dia, takde mood study lah, study tak masuk kepala hotak la, taknak gi exam la, mcm2 hal,

en.laloque tensen, last2 dia pujuk, "malam ni papa teman mama study" hik hik hik

dah dia kata malam kang dia teman study, terus katup balik nota2 tadi, malam karang ajer la study wakkakakakaka, panggggggggggggggg kat pipi sendiri, dasar pemalas, tp guna mcm2 alasan jer

pagi semalam, kul 6 pagi weols dah kuar rumah, exam kek tongah2 KL nun weii... harus la jem kalau tak keluar awal, kebetulan pulak en.laloque ada mesyuarat kul 9 pagi, so lepas dia hantar saya berdesup dia pecut masuk opis, jadinya, saya lah orang yang pertama masuk dewan exam tu, exam start kul 9.30 pagi, kul 7.15 saya dah terpacak sorang2 huhuhuhuh

exam adalah susah

wakakakakakaka (gelak tanda simpati kat diri sendiri)

takleh komen lelebih pasal exam, dua tiga kali round baca 12 soalan tu, jenuh nak pilih 5 soalan yang boleh dijawab dengan jayanya

tp sempat gak kuar awaiii tu, lalalalalalala

exam abis patut 12.30 saya kuar awal sikit la, 11.45 kot mcm tu, otak dah tepu, jari dah gigil

"nak makan kat mana? ayam goreng kampung ke?"
"taknak lah... nak makan kat padanggggggggggggg"
"jom"

lalalala, akhirnya dapat jugak makan kat sini, setelah sekian lama terkenang2


si tembam pink yang baru lepas mengadu mcm2 pasal exam dia kat laki :p


kedai makan yang selalu weols terjah dulu



tp serius talk laaaaaaaaaa... rasa dah x macam dulu lagi uwaaaaaaaaaaaaaaaaa, sodih lak aih


tak kisah la, janji dapat makan

dulu lagi sedap kot! cheh dan dan tu jer :D

ok lepas makan2, saya terpaksa la lepak kat opis en.laloque, mcm mana nak balik kan, terus rasa ngantuk la pening la... jadinya di opis en.laloque kerja saya adalah zzzzzzzzzzzzzzzzzz

21 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah amek PTK yer.. mmg susah kan soklan PTK tu.. hihi mudah mudahan lulus la yer..

aminnnn

FAD ARIFFIN said... [Reply to Comments]

ish teringat ikan talapia merah bakar kat satu kedai pakcik kat situ. lepas abis kelas lunch sure rempit motor makan kat padang! hehehe...

@}--niEra-- said... [Reply to Comments]

makanan disitu seharusnya sgt sedap dan murah...rindu...

nenekrock said... [Reply to Comments]

akak mkn kat kedai merah ke x sedapla situ kak..sebelah dia sedap skang bolehla dikatan sedap

pape pn good luck tuk ptk
=D

noname said... [Reply to Comments]

huhuu mmg xsesedap dlu kak.. dlu lg sedap.. murah pn ye.. skrg dh terbalik ;P

Ina Hashim said... [Reply to Comments]

yeke dah x sedap???dulu sokmo g makan kat situ

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

huhhhh...

sgt tidak aci okeh!

x nak ajak den!

padahal den kek sini UPM ni yo...


uwaaaaa!..sedih!

A.I said... [Reply to Comments]

aku rasa sebab tekak kau kot zaimah..tekak org bunting ni kan lain macam.. :P

laloque said... [Reply to Comments]

satu lagik tmpt mkn kegemaran adalah di Merry Brown UPM.... hahahahahaha

masa ngandung arwah Alesha... situ jd tempat mkn utama. Bila ngandung An-Nisa, leh lak ngidam nak gi makan Merry Brown...

☆ lieya latif ☆ said... [Reply to Comments]

ooo kak vp kat KKM laa semalam yeak...kalo tau leh jumpe...hi hi hi

Rozeela Zain said... [Reply to Comments]

PTK?? hehee.. insyaAllah, mudah2an lulus.. mana tau.. rezeki baby kan?

hapPY zuRa~~ said... [Reply to Comments]

rindu nyeeee nk mkn dkt serdang tu.. syok2.. klu mlm, ade satu kedai burger tu, diek nye cheese burger mmg sedap gile! kalah mekdi nye taw.. hehe.. owh, saya lapar..

masviona said... [Reply to Comments]

owh padangggggg itu tempat makan saya juge tuh....murah n sedap. situ juge jadik tempat budak2 UPM dating...hiksss

tp skrang dah banyak berubah dah...huhuhu

rillys said... [Reply to Comments]

amin...semoga lulus yer kali ni...mana tau rezeki adik nisa kan

Me, Mrs Taj said... [Reply to Comments]

takde org mengadu PTK sng kak..mmg susah PTK ni macm haremmmmm....huhuh

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

semOga lulus PTK itew..

Yatie said... [Reply to Comments]

arh akak ni wat yati rindu kat Upm jer. Suka jgk gi mkn kat situ sbb mknan kat foodcourt kolej mahal. Sanggup jln jauh tu huhu

nueeunlimited said... [Reply to Comments]

akak kite da dua kali amik PTK.. dua2 pat 3-3 jek. bilo nk lulus pon xthu la..
padang??? kodai acik gomok ko???hehe...

azzah husna said... [Reply to Comments]

hyee.salam..lama dah baca blog u..tiba masanya mahu menglink, boleh kah?? nice blog dan slalu tertunggu2 entry baru u...
see ya..

Lynn - Mama Dhiya Qistina said... [Reply to Comments]

salammmm.. wah makan kat padang.. teringat zaman2 jd student upm. sini la port paling best beli makan.. murahhh sehhh... vp buat entry ni mmg amat terkenanggggg sehh...

nasaoji said... [Reply to Comments]

padang seri serdang ke namernyer..

kt suker p mkn ctu gak..murah..tp, dah lam sthn tak p..;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^