Follow Viruspadu

Saturday, May 30, 2009

menunaikan janji tertunggak2

ok mula2 abaikan makyong yang sangat besar itu hikhikhikhik


dah lama sangat tertunggak nak belikan hadiah hari lahir nisa, yang kononnya nak beli playhouse tu kan, tp mahal bebenor, tak mampu acik nak beli :p

last2 beli yang mcm khemah2 tu jer,

jadi la nisa yer, janji adoooo



mana dia hadiahnya?

oh nanti saya upload gambarnya, belum pasang lagi lor, nisa ngan papa sekarang tengah bizi siram pokok ngan cuci kereta kat laman, petang karang kot baru hegeh2 nak pasang hiks

14 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

wah best nyer nica dapat hadiah...best2...nak 1 bule tak nica?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mana ade vp besar. perut jer besar,normal lah kan. Bnyaknya menan pink. Orang pink dikelilingi benda pink.he he he .Anak kita boy, xleh lah beli pink2 ni. Yg playhouse yg khemah tukan ok jugak vp. Tp yg playhouse betul mmg mahal..

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

mah kat ne kedai mainan tuh... murah tak...

zh-ena said... [Reply to Comments]

mmg besar la perut :D

--{♥Mahirah Abd♥}-- said... [Reply to Comments]

wa...omak eeaaa porut makin bosa dah..
heeeee

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

dah beso la perut VP tu yer.. tak sabar tunggu VP melahirkan baby...hihi

Mya said... [Reply to Comments]

tgk dari sisi, mmg dh besar dh perut awk... :)

Qila Azali said... [Reply to Comments]

sukeenyee nisa dpt present ekk.. hehe.. kak vp x besar laa.. ok laa.. ngam2 soi je body akak.. xxbesa ponn.. hihi..

nAnA_jAnEz said... [Reply to Comments]

wah..permandangan yg indah..depan, belakang, kiri, kanan..sume menan...suker..kat ne kdai ni kak vp..?

Chika Chika said... [Reply to Comments]

Mainan kanak2 sekarang ni makin menjadi-jadi. Kanak 80's dulu takde lah pilihan segembira ini. Sekarang semua ada. Dah la fashion baju baby girl sangat stylish. No wonder kids nowaday sangat up-to-date


chika,
http://nurulism.com

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

Cica...
Ko minta omak ko beli hadiah utk Acik Zyma jugak tau....
Tak aci ko sorang je yg dapat...

Acik zyma nak jugak...
............
VP,
Jg kesihatan diri ye. En.Laloque, jg VP elok2 ye....kasi dia happy selalu.

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

VP.....
Ai dah jwb tag you tuuuuu.
Homework ai dah settle. Hadiahnye mane? Hikhikhikhik....

Apa2 pun, you jg kesihatan diri tau. Jgn stress....bykkan rehat ye.

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

wah nie mesti nisa pon pening nak pilih yg mana satu tuk adiah dia nie...pilih nica jgn x pilih yuks

nasaoji said... [Reply to Comments]

a ah ler..nampok jelas beso ler.......;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^