Follow Viruspadu

Monday, May 11, 2009

sempena hari ibu katanya

sempena hari ibu, erm sebenarnya weols takde la plan nak sambut2 sebenarnya, cukup sekadar wish dari en.laloque untuk isterinya udah ler, nak tunggu nisa wish, kena tunggu besar sikit la kot kan, skrg ni bukan dia paham hari ibu apa benda tu semua, nak celebrate hape kalau saya mcm ni kekdahnya

ini adalah saya yang pucat lesi


hari itu, saya cuti kerja lagi, tgk muka saya, very the tak semenggah giler, mmg kat rumah adalah terbaring sajork

bila en.laloque balik dari keje, dia ajak gi beli susu nisa yang dah tinggal serdak2 jer tu, dalam pada tak lalu2 tu, ajak gi jusco lajuuuuuuuuuuu jer kan wakakakakaka... ala uols, boring pulak kan asik duduk rumah, che che che... alasan ko!

masuk2 jusco, dah nampak mcm2, terbayang2 pulak nak makan mcm2

terus ajak en.laloque makan kat pizza hut, lalalalalala... chewah konon2 makan2 sempena hari ibu la konon! padahal kalau tak pun, aciiii jer nak makan



ishhh... makan ke hape tu! nampak nau lapar nya



todapppppppppppppp

masa weols makan2 ni, nisa adalah tidak ikut, sbb dia mengeletis taknak balik... sabo jer la, sudahnya tinggalkan ajer kat rumah kak mas dulu, balik kang baru amik, dapat mama papa deting dua orang, padan muka cicaaaa... sape suruh eksen lalalalalala

7 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

slamat ari ibu kakak...;p

liwaniel said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu

sedap nye pizza tu

IxoR@ said... [Reply to Comments]

tak dapek la nisa mkn pizza hut!

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

tak boleh tahan tgk spagheti tu la vp..huhu tedapppp

Me, Mrs Taj said... [Reply to Comments]

Happy Mother's Day to you sis!

kejora said... [Reply to Comments]

K.ZAIMAH..met ur hubby semlm dlm meeting di KKM.Looked very familiar,then br ingat dlm blog akak ni..sure dia x pasan minah yg terlelap2 meja depan dia..hahaha

RiEz said... [Reply to Comments]

haha pizza baru tu..sedap tak akak??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^