Follow Viruspadu

Monday, June 08, 2009

17 JUN 2009

Tadi pagi gi Hospital. As per our plan, today VP suppose kena admit masuk wad. Doctor plan nak buat ECV (prosedur pusingkan baby dlm kandungan) hari nie.

Setelah bincang - pujuk - dengar taklimat - kumpul maklumat... keputusan muktamad kami adalah C-sec... "Saya kunci lirik ... ops! keputusan itu.."

Maka kerana itu, VP xjadi admitted hari ini. So hari ini menjadi sesi dptkan date utk operate dan jumpa pakar bius. VP dikehendaki melapor diri semula ke hospital pada 16hb Jun ini...

Akhirnya... insyallah Allah... 17hb Jun 2009 (Rabu) bakal menjadi saksi kelahiran anak ke-3 kami...

Bagaimanapun masih ade 7 hari sebelum tarikh itu... segala2nya boleh berlaku....



25 komen[s]:

Aliah said... [Reply to Comments]

Salam.. hope everything will be ok... Insyallah... take care VP

nueeunlimited said... [Reply to Comments]

salam.. saya di sini mendoakan kesejahteraan n keselamatan akak. InsyaAllah slmt semenye. Hopefully Ibu n baby sihat hndaknye..amin..

ogy said... [Reply to Comments]

salam...

to vp semoga selamat semuanya... ermm saya dulu pun c- sec juga... ermm kena bius separuh badan so bleh nampak la dr lampu kt dewan bedah tu...

semoga selamat yerk semuanya....

salam....
ogy

I n n z said... [Reply to Comments]

kak vp !
if ur baby lhr 17 june
same bday wif me laa
;)

FAD ARIFFIN said... [Reply to Comments]

InsyaAllah sumernya baik2 belaka... Moga kedua2 ibu dan baby ok...

Tijah said... [Reply to Comments]

all the best vp...kalu 19 jun..leh selebret sama acik tijah. hiks

Zack ~ 'A said... [Reply to Comments]

semoga allah selamatkan ibu dan anak..
smoga baby kak vp mengasihani mamanya..
pusing ke kedudukan asal ye baby syggg~~ :)
chaiyok2 kak vp!!

Qila Azali said... [Reply to Comments]

yekee.. wah.. brape hari laggi jee.. cambest nyeee.. kak vp jage ksihatan k.. insyaAllah sumenye baek jee.. (:

Jehan Najib said... [Reply to Comments]

Good Luck!
Semoga smuanye baik2 belaka :)

RiEz said... [Reply to Comments]

saya doakan akak n baby selamat....amin...

mAr@ZiEy said... [Reply to Comments]

moh la kiter doakan VP selamat melahirkan baby..and selamat slps melahirkan baby..doakan baby and mama yer sihat..ok..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

tak kisahla mah..janji semua selamatkan... ala c-ser pun ok per... tak de hal lah... akak dulu c-ser gak... ok je... dun worylah... janji selamat.. itu yang penting.

AppleCrux said... [Reply to Comments]

salam,

Wah..kalo betul 17 June, share birthday dgn anak saya lah..harap2 semuanya selamat, ibu n baby.

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

semoga akak selamat bersalin...
xkisah la c-sec or normal pun janji akak n baby sihat n selamat...
segala2-galanya adalah kuasa Allah jua...kita hanya mampu merancang..

take care kak!

Sellynna said... [Reply to Comments]

wahh. selamat menyerah diri 17hb tu :D.. kita punya duedate spatutnya 16hb.. ntah2 saing anak kita nnti.. InsyaAllah.. semoga ibu & anak selamat hendaknya... amin!!!

irvanqiesy said... [Reply to Comments]

hope vp & baby sihat,jgn rsau semua terjd ade hikmah disebaliknye,sy da rasai 2,2,so bg sy 2,2 adelah same je rs sakit tu...cume operate kne jg lebih la...

DYLA said... [Reply to Comments]

insya'Allah smuanya OK. cume slps cezer, kene jaga baik2.mkn gamat elok, luka cpt baik. sy pun dah 2 kali cezer. :)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ye ker?tak sabarnya nak tggu anak sedara sy yg baru..anak sedara tumpang..boleh kan?VP jgn risau ok..Semuanya akan selamat. Nanti dah abis cezer makan ikan haruan banyak2 yer.Yg gatal2 jgn makan supaya cepat elok.Ok take care

vagg. said... [Reply to Comments]

VP.. moga selamat sume ek dari maklang yg jauh :)

liwaniel said... [Reply to Comments]

InsyaAllah semunya ok..wanie doakan semuanye selamat

Amna Faqiha said... [Reply to Comments]

smoga selamat semuanya, ok tuu w.pun c-zer tau tarikhnya..sy urgent kes..trus kn c-zer bp mkn tinggi huhu..jgn lupa mkn pati ikan haruan polleney..elok utk smbuh luka jgk selain gamat..gamat amik yg cosway

InT@N said... [Reply to Comments]

insyaAllah suma nye selamat

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

Semoge mummy dan baby selamat hendaknye..
Aminnnn! =)

atty's said... [Reply to Comments]

semoga vp selamat bersalin.dan semoga mak dan anak sehat..amin..

nasaoji said... [Reply to Comments]

moga sbulum tarikh tu, bby lam perut dah kembali normal...AMIN..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^