Follow Viruspadu

Friday, June 19, 2009

aNNoy

Lepas solat jumaat td, VP discharge dan balik ke Rantau. Sesampai jer Rantau si Nisa pun sibuk la... "yeh yeh... baby dah balik... yeh yeh baby dah balik.." Paling touching bila Nisa peluk mama dia. Lama benar agaknya xberpelukan ngan mama dia. Sampai makan pun nak mama suapkan. Cam mano mama nak suapkan. Duduk pun sakit lagi. Tapi kasih ibu, sakit2 pun, anak didahulukan. Dilayan juga keletah anaknya itu.

Pak Teh dia pun ade. Si pak teh bertanya... "sapa nama baby Nisa??" Terus Nisa berlari tanya mama dia. "Baby nama aper? mama"... "An-Nur" jawab mama dia. Nisa berlari balik kepada pak teh nyer.. "annoy... annoy yah!" sejak itu Nisa panggil adik nyer Annoy... hahahahaha... nampaknya lekat la nama timangan tu gamaknya.



11 komen[s]:

Maizatul said... [Reply to Comments]

Annoy?
hahahahah..=)
lawak lah nica ni.. kak vp xmakan ank haruan hidup ke?
dlu mak sedara saya ade mkn.ngeri..
haha..akak pantang baik2 n jgn wat kerje berat tau..semoga bebaik je hendaknya..

zh-ena said... [Reply to Comments]

mmg akan melekat la tu pggl annoy nnti :D

tapi cute jea bila dgr kan

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Nampaknya...memang macam lekat je.

Annoy...

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

Salam VP & En.Laloque.....

Bila ai tgk wajah An-Nur, sgt mirip dgn wajah arwah Alesha.
Semoga kalian bahagia dgn kehadiran baby baru...dan teruskan melayan karenah si Cica yg kian membesar.
Ai tumpang happy dgn kalian sekeluarga.

To VP : Jg kesihatan diri semasa dlm pantang. Senyum sokmo ye.

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

he he he annoy..nisa kan pelat. Touching nya bila dia peluk mama dia erat2 tu. Rindulah tu kat mama nya. Take care vp.

atty's said... [Reply to Comments]

comey je..annoy..ekekekke.
selamat berpantang mah..takecare..

peej said... [Reply to Comments]

heheh..mcm nama noy yang family edan panggil..fam edan semua panggil dia annoy..lawak je rasa..

RiEz said... [Reply to Comments]

Annoy?huhu takper Nica besar sikit ti takder dah panggil Annoy =)

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

annoy la plak.. nisa..nisa.. ada2 je.. heh..heh.heh.. annoy pun annoy la

nasaoji said... [Reply to Comments]

annoy la pulok...

ala...an-nur ler....biar doa2...

MiZ yNa said... [Reply to Comments]

dari nisa plak nama timangan anoi.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^