Follow Viruspadu

Wednesday, June 10, 2009

berkumpul ramai2 sambil gosip2 cerita panasss memang best, rugi ko takde atam oii

mak saya dah plan nak buat makan2 bakar2 ikan daripada dua minggu lepas kot, tp ramai anak2 soleh solehah dia tak dapat balik gagagagagaga, gua ajer yang paling "dekat" ni balik tau, very the anak contoh dan terpimpin hahaha matilah dorang maki lepas ni, baru balik dah eksen :p, alah bila lagi nak "berperasaan" good2 kan ahaks (terus berdiri tegak sambil tangan buat mcm penyanyi nasyid)

jadinya, minggu lepas baru semua free kecuali isketambola jer, hahahaha padan muka ko, tak dapat dengar cerita hot-hot dan sensasi, dengar sambil terbeliak2 biji mata, biasalah gaya kena lebih! sambil2 tu menyampuk "laaa ye keeee" "ish mcm mana boleh jadi mcm tu" "oooooooooooooooooo"

dan sambil weols duduk bergosip2 tu, si uteh bertungkus lumus menghidupkan api, tertonggeng2 apikan arang, nak kasik kakak2 kesayangan dia mentekedarah dengan aman wakakaka, ini penderaan namanya, :p

ikan2 dan ayam di sponser sepenuhnya oleh ibu bapa mithali



pekerja yang di import, sonang sape jadi bini dia, dah la dah berhenti merokok, chewah kasik up sikit!






mcm biasa keje saya order sahaja


"uteh, andak nak ayam tu"

"uteh, andak nak ikan buruk tu"

tahu2 sampai jer pinggan di isi dengan lauk pauk

lepas tu order air pulak

"andak nak air tuuuuuu"

dorang pun melayan ajer makyong ni kan, bertambah mengeletis la jawabnya

pastu makyong ni komplen2 berat dia naik banyak sangat, 73 kg ok sekarang, maunya tak kalau mcm ni punya pemalas kekdahnya, main order2 jer, vontot melekat jer kat kerusi kan, ish ish ish, insap terus! uwaaaaaaaaaaaaa mati la nak kena diet nanti ni

dan malam itu juga, kami menyambut hari keTUAan kakcik, umur dah banyak tp still nampak muda you, awwwwwwwwww syabasss beetiiiii, cuma rambut tu ada problem sikit hahahahaha, nak jugak kutuk sikit

kek ni disponser oleh siapa yer, akak ke?

oh kali ni saya tak menyumbang apa2, cuma menyumpang perut ajer, tolong makan :p, tak sempat nak beli apa2, erm terlupa pun yer jugak, buat2 lupa pun boleh jadi jugak, larikssssssssssssssssss

si nisa, nampak2 ajer kek, terus terkinja2, mintak maksu dia dukung


"maktu, cica nak bedeituyuuuu"
maknanya dia dah tak sabar nak nyanyi lagi besday tu, almaklumlah itu kan antara lagu yang dia hafal, over tau nisa ni




habis makan2, semua lepak bilik mak pulak, sebab bilik mak ada ekon, panas weiiiiiiiiiiiiii

jam 11-12 mcm tu, rumah mak saya dah sunyi sikit, semua dah pakat balik ke sarang masing2, wah ko, sarang lagi tau, cuma tinggal family saya dan family kakcik jer

dan saya sangat hepi sekali, dah lama tak berkumpul macam ni kan

10 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

atam dah tau gosip tu awal tauuuuuu

andak ketinggalan jaman..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

best ekk kumpul ramai2..ni lah untung adik beradik ramai. Mcm sy ade 3 org jer adik beradik. Nk kumpul cukup 3 tu payah nyer..Biasanya sy n abg no 2 jer ade kat umah mak.

RiEz said... [Reply to Comments]

kek sedar tuh... =)

rillys said... [Reply to Comments]

itulah bonus org tgh mengandung...hik hik...order saja sume sampai

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

seronoknyela orang adik beradik ramai nih...untung toi... akak gak yang dua beradik ajo...hahahaha... acik tu sama tua akak la yo? lahir tahun 75 kan????

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

adoilaaa....sedapppppppnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,ishkkkk nak jugakkk

aleena said... [Reply to Comments]

waaa besh nye big family:)

liwaniel said... [Reply to Comments]

seronok nye berkumpul ramai2 satu family camni

cik syahira said... [Reply to Comments]

erk.. jap. jap.
tu gambar kaki siapa atas meja?
picture 2nd last (t.t")

nasaoji said... [Reply to Comments]

owhh..mmg hapening giler kalu berkumpul sumer adik bradik nih...;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^